40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Hexapod Felfedező modell

UGEARS Hexapod Felfedező modell
UGEARS Hexapod Felfedező modell
UGEARS Hexapod Felfedező modell
UGEARS Hexapod Felfedező modell
UGEARS Hexapod Felfedező modell
Hexapod Explorer mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 27*22*9,5 cm (10,6*8,7*3,7 in)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.1 in (37.8*17*2.8 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 388
Az összeszerelés becsült ideje: 8 óra
Szint: Középszintű
A macskád imádni/utálni fog minket ezért! Készen állsz a modellpiacon kapható legmenőbb lánctalpasra? Bemutatjuk az Ugears Hexapod Explorer-t: félig rovar, félig robot, félig földönkívüli rover. Egy erős rugós motor hajtja, a Hexapod Explorer akár 3 métert is képes járni a saját lábain, anélkül, hogy szükség lenne segéd- vagy támasztókerékre, mint más modelleknél. Az a képesség, hogy a saját súlyát csak a lábaira támaszkodva képes elviselni, lehetővé teszi a Hexapod Explorer számára, hogy kissé egyenetlen terepen navigáljon, mint egy bolygójáró, amely kilép a kapszulából, hogy új világokat fedezzen fel. Egy másik lenyűgöző tulajdonság, amely egyedivé teszi járókeretünket, hogy a Hexapod Explorer változó sebességű tárcsával rendelkezik. A robotbogarat bármilyen sebességgel kúszásra, kúszásra vagy csúszásra késztetheted! Amikor a Hexapod megáll a járásban, vedd fel, és nézd meg, ahogy a lábai életre kelnek és csapkodnak, akárcsak egy igazi rovar, rák vagy pók. Ez a rémálmok vagy a mechanikus modellezők álmainak tárgya, attól függően, hogy ki milyen szemszögből nézi a dolgot!

Ez a DIY Hexapod Explorer bajnok járókelőként foglal helyet az Ugears mechanoidok, automaták, 3D-s kirakók és fából készült mechanikus csodák csodálatos családjában. Egy tisztán mechanikus, fából készült, járkáló robotot készítettünk, elektronikus alkatrészek nélkül. Az Ugearsnál hiszünk abban, hogy a tervezésnek elegánsnak kell lennie, a szó minden értelmében - egyszerűnek, okosnak és szépnek kell lennie. Ahogy Theo Jansen mondta: "A művészet és a mérnöki munka közötti falak csak az elménkben léteznek". Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy öt kontinens 85 országában növekvő ügyfélkörünket meglepjük és megörvendeztessük a "Wow!" faktorral rendelkező dizájnokkal.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

20 260 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 101 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Hexapod Explorer idealista játék azoknak, akik szeretnének kihívást jelentő modellkészletet összerakni, amely nem csak szórakoztató, hanem oktat is. A 388 darabból álló modellkészlet megépítése 8 órán át tart, így az időtöltés nem csak a kézügyességet, hanem az időgazdálkodást is fejleszti. A középszintű összetettségnek köszönhetően az ugears Hexapod Explorer kihívást jelent azoknak is, akik már járatosak a modellkészletek világában.

Az Ugears Hexapod Explorer fő célja, hogy szórakoztató és érdekes alkatrészekkel kínáljon azok számára, akik szeretik a mechanikus modellezést. A játék megfelelő a 14 évesnél idősebb korosztálynak, és 1 vagy több játékos játszhat vele. A játékidő akár 3 óra is lehet, így az Ugears Hexapod Explorer garantáltan leköti majd a játékosokat.

Az Ugears Hexapod Explorer a 2018-as Nürnbergi Játékvásáron "Legjobb Társasjáték" díjat nyert, ami bizonyítja, hogy a játék nem csak szórakoztató, hanem minőségi és innovatív is. Az egyszerű, de mégis elegáns dizájn mellett a játék a mechanikus modellkészleti kategóriában újító, ugyanis az összeszerelés után a játékosok láthatják, ahogy a Hexapod Explorer életre kel, és körülnéz a világban.

Az Ugears Hexapod Explorer mechanikus modellkészlet azok számára készült, akik szeretik a kihívásokat és a kreatív gondolkodást. A játék lehetővé teszi, hogy a játékosok kikapcsolódjanak, miközben a kézügyességüket és az időgazdálkodásukat is fejlesztik. Az Ugears Hexapod Explorer egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy a játékosok elképzeljék magukat az űrben, ahol a Hexapod felfedezi az ismeretlen világokat, és életre kel a képzeletükben. Az Ugears Hexapod Explorer az ideális ajándék azok számára, akik szeretik a mechanikus modellezést és a kihívásokat.
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121294
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57286
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló