40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Mechanikus Akvárium

UGEARS Mechanikus Akvárium
UGEARS Mechanikus Akvárium
UGEARS Mechanikus Akvárium
UGEARS Mechanikus Akvárium
UGEARS Mechanikus Akvárium
Mechanikus akvárium modellkészlet
Modell mérete: 9.3*9.3*7.9 in (23.5*23.5*20 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 325
Az összeszerelés becsült ideje: Az összeszerelés várható időtartama: kb: 6 óra
Szint: Középszintű

Mechanikus akvárium | Összeszerelés és nézd, ahogy a halak úsznak!

Az Ugears mechanikus akvárium egy ötletes sósvízi akvárium, amelyben két trópusi kisállat kergeti egymást a makroalgákból álló erdőben, amelynek belsejében a tengeri környezet egy másik kis lakója rejtőzik - egy csikóhal! A sósvízi haltartás szépsége, változatossága és izgalma a világ egyik legnépszerűbb hobbijává teszi. Talán Ön a sznorkelezés vagy a búvárkodás szerelmese, és szeretné, ha a víz alatti kalandokra emlékeztetné, amikor lemerült egy színes zátonyon vagy felfedezett egy hínárerdőt. Az Ugears bájos és egyedi famodelljeinek, agytréfáinak és 3D-s kirakóinak építése öt kontinens 85 országában több ezer ember népszerű hobbijává vált. Most ezeket a hobbikat egyetlen modellben kombinálhatod!

Ez a DIY akvárium modellkészlet eredeti témájával és kialakításával nem csak az Ugears katalógus remek kiegészítője, hanem egyedülálló mechanikai működéssel is rendelkezik. A halak és az algák egyszerre és párhuzamosan, különböző sebességgel és irányban forognak, szimulálva a víz alatti növény- és állatvilág egyenletes, hullámzó ritmusát. Az elegáns halak úgy néznek ki, mintha valóban úsznának, ahogy fejüket és farkukat oldalra-oldalra mozgatják. A Mechanical Aquarium modell egyedülálló abban, hogy míg sok Ugears modellt gumiszalag-motor hajt, addig az Aquariumot rugó hajtja, a hosszabb működés és a nagyobb élettartam érdekében. Az Ugearsnál büszkék vagyunk az innovációra, és arra, hogy meghallgatjuk hűséges vásárlóinkat, akik közül sokan kérik a rugós mechanizmussal rendelkező modelleket. Büszkén mutatjuk be ezt a rugós akváriumot - az elsőt az Ugears modellek egyre bővülő katalógusában!

A modell mozgásba hozásához tekerje fel az akvárium alatti gombot kb. 25 félfordulatot, kapcsolja át a kapcsolót a "STOP" üzemmódból az "ÚSZÁS" üzemmódba, majd nézze meg, ahogy a Mechanikus Akvárium életre kel! A mechanizmus egy belső ingát tartalmaz, amely szabályozza és simítja a mozgást. Ezt a modellt úgy terveztük, hogy a felhasználók számára a működés egyszerűségének definíciója legyen: egy kapcsoló, két üzemmód: be- és kikapcsolás. Bármikor leállíthatja a modellt, vagy csak hagyja, és körülbelül 40 másodpercig élvezheti az automata halak és páfrányok mozgását.

Tudta, hogy az ókori rómaiaknak és aztékoknak kezdetleges sósvízi akváriumaik voltak? (Az aztékoké sokkal grandiózusabb volt). 1846-ban Anna Thynne brit tengeri zoológus három éven át létrehozta és fenntartotta az első ökológiailag kiegyensúlyozott tengeri akváriumot, amely hét évvel később a londoni állatkert halházának ihletője volt. Csak egy évszázaddal később, az 1950-es években indult be igazán a sósvízi akvárium mint személyes hobbi. Mivel az akváriumokat rendszeresen friss tengervízzel kellett feltölteni, a korai hobbisták többsége az óceán közelében élt. A sósvízi akváriumok mindig is megkövetelték a hobbistáktól, hogy elég sok kapcsolódó berendezést vásároljanak, beleértve a szűrő-, levegőztető- és világítási rendszereket. Az évek során a sósvízi akváriumokkal kapcsolatos esztétika és technológiák fejlődtek: a fehérített korallok átadták helyüket az élő szikla- és korallfajoknak, a jobb vízminőségi vizsgálatoknak, a jobb hőmérséklet-szabályozó rendszereknek, a kereskedelmi fogságban történő tenyésztésnek és korallszaporításnak, hogy csökkentsék a veszélyeztetett tengeri környezetből történő kitermelést, valamint a fajok közötti kapcsolat jobb megértésének.

Nem mindenki képes megküzdeni a sósvízi akvárium felállításának és fenntartásának kihívásaival vagy költségeivel. Még a kezdők számára is jelentős, folyamatos idő- és erőforrás-befektetést jelent még egy alapszintű kezdő akvárium is. Az Ugears mechanikus akváriummal azonban megmártózhat a lenyűgöző víz alatti világban egy vonzó, szeszélyes fából készült modellel, amelyet saját maga építhet meg, majd büszkén mutathat be. Ha a modell összeállt, családja és barátai órákig élvezettel nézhetik majd, ahogy az automata halak élethűen úszkálnak a fából készült táljuk körül, miközben időnként a páfrányokon keresztül bepillanthatnak a titokzatos csikóhalra. És soha nem kell majd tesztelnie vagy cserélnie a vizet!
Az Ugears-nál arra törekszünk, hogy a gyönyörű dizájn meglepő mechanikus működéssel bűvölje el és gyönyörködtesse vásárlóinkat. Úgy gondoljuk, hogy Ön is egyet fog érteni abban, hogy ezt elértük ezzel a gyönyörű mechanikus akváriummal. Az Ugearsnál mindig van egy kis extra szeszély, amit ebben a modellben a középen elrejtett csikóhal testesít meg. Alapvető küldetésünk része, hogy összehozzuk az embereket, különösen a generációkat, miközben egyedi mechanikus csodáinkat építik és játszanak velük. Legyen a Mechanical Aquarium a következő családi projekt!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

20 420 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 102 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Mechanikus Akvárium modell egyedi és izgalmas kikapcsolódást ígér minden korosztálynak. Az összeszerelés során a játékosok megismerkedhetnek a mechanikai alkatrészekkel és építési folyamatukkal, majd büszkén mutathatják be az elkészült művet. A modell kialakítása és működése élethűen szimulálja a tengervilág sokszínűségét és szépségét, úgyhogy garantáltan lenyűgöző látványt nyújt.

A játékot bármelyik korosztály számára ajánljuk, aki szeretne egy izgalmas és kreatív tevékenységre vállalkozni. Az összeszerelés során az egész család együtt alkothat és játszhat, így a Mechanikus Akvárium remek alkalmat biztosít a közös időtöltésre és a családi együttlétekre.

A játék időtartama körülbelül 6 óra, amelyet az összeszerelésre kell szánni. Az elkészült modell pedig órákig szolgálja majd a szórakozást és a lenyűgöző látványt.

Az Ugears Mechanikus Akvárium modell számos díjat nyert már, köztük a 'Toy of the Year' és a 'People's Choice Award'. Ez bizonyítja, hogy a játékosok nagyon szeretik és nagyra értékelik az egyedi és kreatív játékokat.

Ha szeretnél egy izgalmas és kikapcsolódást nyújtó játékot, amely nem csak szórakoztató, de fejleszti a készségeidet és a kreativitásodat is, akkor az Ugears Mechanikus Akvárium modell tökéletes választás számodra. Építsd meg saját mechanikus akváriumodat, és élvezd a tengervilág szépségét otthonodban!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121263
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57283
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló