40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
20 420 Ft

Ugears Sárkány modell

Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
Ugears Sárkány modell
Windstorm Dragon mechanikus modellkészlet
Modell mérete: 53*48,5*29 cm (20,9*19,1*11,4 in)
Csomag mérete: 37,8*17*3,1 cm (14,9*6,7*1,2 in)

Alkatrészek száma: 1 db: 320
Az összeszerelés becsült ideje: Az összeszerelés várható időtartama: kb: 6 óra
Szint: Középszintű
Üdvözöllek egy bölcs és ravasz fenevad lakhelyén, amely számtalan kincset őriz, és csak annak mutatja meg, aki elég bátor ahhoz, hogy szembenézzen mechanikus varázserejével! Íme - az Ugears automata gyűjteményének csodálatos Szélvihar Sárkánya itt van, hogy kihívást jelentsen az eszed és a képességeid számára a következő mechanikus modellekkel kapcsolatos kalandod során.

A Szélvihar Sárkány egy klasszikus mitikus hüllő, az ősi hatalom és erő megtestesítője, amelyet fából faragtak és az Ugears mérnökeinek varázslata animált.

A fából készült DIY 3D puzzle Windstorm Dragon nyitott stílusú kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy láthasd mechanikus szívének - gumiszalag-motorjának - dobogását. A modell mellkasának elülső részén egy felhúzókulcs található. A felhúzáshoz tartsd a sárkányt a testénél fogva, és forgasd a kulcsot az óramutató járásával megegyező irányba. A motort az indítókar meghúzásával engedd ki. Ekkor kezdődik a varázslat: a sárkány karjai, lábai, sőt egész teste mozogni kezd. És természetesen a csodálatos, erős és gyönyörű szárnypár is mozgásba lendül. Ez az Ugears Sárkányod nagyon különleges tulajdonsága: a szárnyak csontjai fából készültek, a többi viszont gyönyörűen megtervezett tollas papírkivágás. A puhább és rugalmasabb anyagnak köszönhetően a repülés nagyon valósághűnek tűnik, és teret enged a saját ötleteidnek.

A modell egy speciális tartóra állítható vagy zsinegre akasztható. Lézergravírozott pikkelyeivel és tüskés farkával egyaránt lenyűgözően fog kinézni. Tökéletes ajándék a családodnak és a barátaidnak.

Mint minden Ugears modell, ez az automata is kiváló minőségű fából készült, és a dobozban minden szükséges dolog megtalálható. Oldd meg egy ősi fenevad mechanikus rejtélyét, és válj sárkánymesterré a Windstorm Dragon Ugears modellkészlettel!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

20 420 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 102 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Sárkány modell - Windstorm Dragon mechanikus modellkészlet igazi izgalmakat ígér azoknak, akik szeretnek kihívások elé állni. A 320 alkatrészből álló összeállítás kb. 6 órát vesz igénybe, így középszintű nehézségű modellként kiváló választás azoknak, akik szeretnének valami újat és izgalmasat kipróbálni. Az összeszereléssel járó izgalmak után pedig még nagyobb kalandra leszünk képesek: a sárkány mozgásba lendül, és igazi repülő mozgásokat végez a szárnyai segítségével.

A modell mérete 53*48,5*29 cm, így nem csak kihívás, de igazi dísze is lehet a szobának. Az alkatrészek száma miatt az összeállítás nem csak az idősebb korosztály számára ajánlott, de a fiatalabbak is élvezhetik a kihívást szülők, nagyszülők segítségével. Az eredmény pedig lenyűgöző és büszkeséggel töltheti el mindazokat, akik az összeszerelésre vállalkoznak.

Az Ugears Sárkány modellkészlet sokszorosan díjnyertes, ahol a kiváló minőségű fából készült összeszerelhető modell a világcégek elismerését is elnyerte. Ez a modell garantáltan egy különleges élményt nyújt mindenkinek, aki szereti a kihívásokat és a szép dolgokat. Az Ugears Sárkány modell - Windstorm Dragon mechanikus modellkészlet tökéletes ajándék lehet mindenki számára, aki szereti a kreatív, és kihívással teli játékokat. A modell nem csak szórakoztató, de fejlesztő hatása is van, hiszen az összeszerelés során számos képesség és készség fejleszthető. Vállald a kihívást, és legyél részese te is ennek a különleges élménynek!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121218
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57279
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló