40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS kockatartó

UGEARS kockatartó
UGEARS kockatartó
UGEARS kockatartó
UGEARS kockatartó
UGEARS kockatartó
Kockatartó: eszközkészlet asztali játékokhoz
Modell mérete: 3.7*3.3*4.4 in (9.4*8.4*11.2 cm)
Csomag mérete: 7*7,5*0,79 in (17*19*2,7 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 62
Az összeszerelés becsült ideje: 1 óra

Az Ugears Games új, társasjátékoknak szentelt modellsorozatának folytatásaként az Ugears büszkén mutatja be a kockatartót. Ha kockagyűjtő vagy, szenvedélyes játékos vagy, vagy egyszerűen csak szereted az egyedi mechanikus eszközöket, a kockatartó pontosan az, amire szükséged van. Ez a modell az asztali csaták kedvenc kiegészítője lesz, valamint az Ugears Games fából készült 3D-s rejtvények gyűjteményének nagyszerű kiegészítője.

A kockatartó egy kis láda, finom faragott díszítéssel, fantasy stílusban. Egy minimalista nyitómechanizmus leengedi a láda oldalsó paneljeit, felfedve annak tartalmát. A modell egy kompakt kocka alakú, nyolc rekesszel, amelybe egy szabványos kockakészletet helyezhetsz el. Minden egyes kocka kényelmesen elhelyezhető egy-egy külön nyílásban, és a falakat felemelő mechanizmus biztonságosan elhelyezi őket, hogy megakadályozza a kiömlést és a szállítás közbeni elvesztést.

A modell összeszerelése meglehetősen egyszerű, de nem kevésbé érdekes. Az ikonikus Ugears-dizájn vonzó játékkiegészítő, egyedi dekorációs elem, vagy remek ajándék játékos barátainak.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

7 090 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 35 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears kockatartó ideális választás minden korosztály számára, akik szeretik az asztali játékokat és a kockagyűjtést. Az összeszerelési idő egy óra, így ez egy örömteli és kihívást jelentő tevékenység lehet a család vagy barátok számára. Az Ugears kockatartó 62 alkatrészből áll, és 3,7 * 3,3 * 4,4 hüvelykes méretű, így könnyen tárolható és szállítható is.

A kockatartó dizájnja fantasztikus, letisztult és különleges. A faragott díszítés nagyon különlegessé teszi ezt a modellt, ezáltal a kockatartó nem csak egy játékeszköz, hanem egy dekoratív elem is lehet az otthonodban. Az ízléses kivitel és a fantasy stílusú dizájn lehetővé teszi, hogy a kockatartó tökéletesen illeszkedjen bármilyen belső térbe.

Az Ugears kockatartó egy kiváló ajándék lehet mindenki számára, aki szeret játszani és szereti a műszaki megoldásokat. Nem csak egy remek játékeszköz, hanem egyedi díszítőelem is lehet. A kockatartóval meglepheted barátaidat, családtagjaidat, vagy akár saját magadat is. Az Ugears kockatartó egy olyan termék, amely garantáltan kielégíti a játékosok igényeit és elvárásait. Vásárold meg most az ugears.hu weboldalon és élvezd az összeszerelés izgalmait, majd használd a kockatartót a következő asztali játék során!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120938
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57296
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló