40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 990 Ft - 8 711 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
12 éves kortól - 13 éves kortól
Márkanév
Darabszám
Kép típusa
Kép témája

1500 darabos puzzle

Ha szereted a kihívásokat, az agyadat szívesen tesztelnéd, vagy csak egyszerűen szereted a szép képeket, akkor a 1500 darabos puzzle kategóriában biztosan megtalálod majd a számodra ideális játékot. A tarsasjatekrendeles.hu-n számos gyártó kínálja termékeit ebben a kategóriában is, így biztosan nem fogsz unatkozni.

9termék 19
9termék 19

A puzzle kirakása nem csak szórakoztató, de a kognitív képességeket is javítja, így ez a játék kifejezetten ajánlott mind az idősebbeknek, mind pedig a fiatalabbaknak.Az oldalon található játékok között számos különböző témájú puzzle megtalálható. A természet kedvelőinek például nagyon ajánljuk a természetfotókat ábrázoló puzzlekat, melyeken csodaszép erdők, tavak, vagy állatok láthatóak. A városokat kedvelők számára pedig különböző világvárosokat ábrázoló puzzlek érhetőek el, ahol például Párizs, New York vagy éppen Róma látható részletesen.Ha már tapasztaltabb puzzle rajongó vagy, és a 1000 darabos kihívásokat már könnyedén teljesíted, akkor a 1500 darabos játékok is biztosan nem fognak csalódást okozni. A nagyobb darabszám jelentősen megnöveli az összerakási időt, így a játék még izgalmasabb és kihívást jelentőbb lesz.A tarsasjatekrendeles.hu-n a puzzlek között számos különböző gyártó játékai érhetőek el, így egészen biztosan találsz olyan játékot, ami megfog. Nézz körül a kínálatban, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb puzzle-t!