40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 010 Ft - 69 111 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
3 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
0 játékos részére - 100 játékos részére
Játékidő (perc)
5 perc - 480 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok
Nehézségi szint

Stratégiai társasjátékok

Ezek a stratégiai társasjátékok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt nyújthatnak egy taktikázással teli élményt. Itt csak az nyerhet, aki végiggondolja a lépéseit! Ha készen állsz arra a kihívásra, amit egy ilyen játék nyújthat, akkor válogass bátran a legjobb stratégiai társasjátékok között!


676termék 180
676termék 180

Az oldalunkon található stratégiai társasjátékok gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt szólnak, úgyhogy nézz szét nyugodtan, biztosan találsz neked is megfelelőt!

A Nyugati királyság építőmesterei játékban építészekként küldözitek munkásaitokat, hogy beszerezzék a szükséges nyersanyagokat és fogadtok fel segédeket, hogy végül nektek legyen a legnagyobb hírnevetek a katedrális elkészültekor. A Nyugati királyság társasjáték sorozat folyamatosan bővül újabb kiadásokkal és kiegészítőkkel.

A Carcassonne társasjáték kiegészítőkkel együtt egy még teljesebb, még több taktikázással teli kihívást tud nyújtani azoknak, akik készen állnak benépesíteni a középkori birodalmukat. Nem véletlen nyerte meg 2001-ben a Kritikusok Nemzetközi Díját már megjelenésének évében!
2021-ben a Carcassonne 20. éves Jubileumi kiadásának örülhettek a játék rajongói. Gazdagon kibővített tartalommal, díszdobozban, dekoratív tájlapkákkal, különleges darabja lehet a gyűjtők kollekciójának, természetesen extra játékélményt biztosítva.

A Century sorozat mind a három tagja külön-külön is elképesztő játékok, de igazán egyediségét az adja a sorozatnak, hogy a szabadon kombinálhatóak egyes darabjai, és így még érdekesebbé és változatosabbá tehető a játék. Legnépszerűbb közülük a magyarul elsőként megjelent Fűszerút, de a Kelet csodái és az Egy új világ is rendkívül népszerű a társasjátékosok körében.

Persze ha inkább a vadnyugatot kedvelitek, akkor az egyik legkedveltebb játékkal is játszhattok: a BANG társasjátékban a seriff és a helyettesei, a banditák, és a cselszövő renegát küzdenek meg egymással a túlélésért egy olyan kártyajátékban, ahol a játékosok figyelméből lehet csak tippelni arra, hogy valójában ki kicsoda. Ha pedig új csavarokra vágytak, akkor a BANG kiegészítőkkel még tovább lehet fokozni az izgalmakat! Még több vadnyugati kalandra vágytok? A Colt Express társasjátékban mindenki bandita, és egy vonatrablást kell végrehajtanotok!

A Mars terraformálása során cégbirodalmak vezetőiként összefogva küzdhettek, hogy lakhatóvá tegyétek a bolygót. De vigyázzatok, mert mindenkinek az a célja, hogy ő legyen a leghatalmasabb a bolygón ezért meg kell tennetek mindent, hogy a megfelelő időben és a megfelelő döntéseket hozzátok meg. A Mars terreformálása társashoz több zseniális kiegészítő kapható áruházunkban. Ezekkel újabb kihívások és újabb lehetőségek nyílnak meg a tartalmas családi vagy társasági időtöltéshez.

A 2018-as év egyik nagy slágere a Planet társasjáték volt, amely formai és esztétikai szempontból is újszerűnek számított a társajátékok piacán. A Planet háromdimenziós, területépítő társasjátékban okosan választott startégiával tudod felépíteni a saját bolygódat. A játék során szabályozhatod a szárazföldön az erdők és akár a sivatagok arányát, telepíthetsz állatfajokat a saját területedre. Így tudod élhetőbbé és értékesebbé tenni területedet és megnyerni a játékot.

A Kuruzslók Quedlinburgban társasban a gyógyító főzeteiket készítő kuruzslókként szállhattok egymással szembe, hogy kiderüljön ki készíti el a legjobb gyógyszert. A játék során egyre bővíthetitek a zsákotok készletét, amiből véletlenszerűen dobáljátok a hozzávalóitokat az üstötökbe. Az egyetlen kérdés, hogy megelészetek-e a saját receptjeitekkel, vagy kísértitek a sorsott, és megpróbáltok javítani rajta.