Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Police 07 Reloaded társasjáték
Police 07 Reloaded társasjáték
11 290 Ft

Police 07 Reloaded társasjáték

Police 07 Reloaded társasjáték
Police 07 Reloaded társasjáték

Dr. Faktor meg tud szökni? Túl jár az üldözők eszén? A nyomozók együttes taktikája elég ahhoz, hogy kézre kerítsék a műkincsrablót? E társasjáték káprázatos játékélményt nyújt, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Ajánlott korosztály
10 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Várható kiszállítás
2021.12.07
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
30 – 60 perc
Raktáron
11 290 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 113 Ft
Részletek

Az Interpol nemzetközi rendőrségtől kapott titkosított üzenet szerint Budapesten bujkál Dr. Faktor, az Európa-szerte körözött műkincsrabló. Kézre kerítése a játékban résztvevő Police 07 nyomozók feladata. A társasjátékot minimálisan ketten, maximálisan hatan játszhatják. Egyikük Dr. Faktor, aki menekülése során keresztül-kasul járva rejtőzködik, "láthatatlanul", metrón, taxin, buszon igyekszik kibújni az őt üldözők gyűrűjéből, csak bizonyos időközönként mutatkozik meg, jóformán egy pillanatra. A többi játékos a Police 07 nyomozója, akik állandóan Dr. Faktor nyomában vannak, hogy lefüleljék. Ha az egyik detektívnek sikerül a láthatatlan Dr. Faktorral egy ponton összetalálkoznia, akkor a műkincsrablónak meg kell adnia magát és ezzel a nyomozók nyertek. Ellenben, ha Dr. Faktor észrevétlen marad addig, amíg a detektívek az összes utazási tikettjüket - és velük az összes lépési lehetőségüket felhasználják, akkor Dr. Faktor nyert.

 

A játék tartalma:

- 132 tikett (2 dupla lépésű tikett, 2 Joker, 48 taxi, 48 busz, 32 metró)

- 16 startkártya

- 1 játékterep

- 6 játékfigura

- 1 útinapló, papírral

- 5 feljegyzéstömb a detektíveknek

- játékszabály

Adatok
Márkanév
Retro Games
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5996055199194
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
police07
Vélemények
Átlagos értékelés:
3.3 (4 vélemény)
(1)
(0)
(2)
(1)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Véleményt írok!
Máté
2020.01.01
Az eredeti még gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt kb. 20 éve. Az újragondolással elrontották a grafikát és érthetetlen módon átstrukturálták a megállókat is, amely a játszhatóságot sajnos rontotta.
Előnyök: -
Hátrányok: -
L. János
2018.12.27
Szívfájdítóan ronda a grafikája. Ennyi pénzért, 2018-ban... Amikor kinyitottam, teljesen elkeserített a látvány.
Előnyök: -
Hátrányok: -
Kovács Betti
2018.12.27
Az újragondolt verzióban logikátlanul sok a metró és buszmegálló. A legkevesebb kiosztott jegy a metróé, azért, mert azzal lehetne a legnagyobb távolságokat megtenni, de az új verzióban ugyan úgy lehet vele haladni, mint a busszal, néhol úgy, mint a taxival. Nagy hiba! A játékot nem befolyásoló, viszont az ára miatt nagyon zavaró, az a grafika... az 1- es az 5 pontból( nekem a budapesti van meg).
Ezt a jó játékot az igyekezet ellenére sem tudták úgy elrontani, hogy egy kis otthoni barkács( matricázás) után ne legyen élvezhető. Jut eszembe! Egy pozitív fejlődés van a játékban, azok a térfigyelő kamerák!
Előnyök: -
Hátrányok: -
J.Viki
2017.11.15
A tapasztalat szerint csak 4 fő felett izgalmas a játék, kevesebb létszámmal sajnos annyira nem, mert a tábla mérete miatt kevés az esély a bűnöző elkapására, amennyiben a játék elején kihúzott kezdő állomások messze helyezkednek el egymástól. Csapatmunkára van szükség, mely jól összekovácsolja a társaságot. Vicces bűnözőként végighallgatni, ahogy a nyomozók megbeszélik merre lehet a rabló, sokszor csak egy hajszálon múlik a letartóztatása. Egy mindenki ellen, mindenki egy ellen. :) Csak ajánlani tudom. :)
Előnyök: -
Hátrányok: -
Termékajánló