40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

A Gyűrűk Ura: Utazások Középföldén társasjáték

Az Utazások Középföldén egy kizárólag kooperatív, fantasy és kaland társasjáték, 1-5 játékos számára. Te és a barátaid J.R.R. Tolkien A Gyűrűk Ura világa hősies karaktereinek szerepeit öltik magukra, akik Középföldét járják, hogy elvetemült ellenségekkel vívjanak csatákat, bátor döntéseket hozzanak, és harcba szálljanak a világot fenyegető gonoszsággal.

Lebilincselő kampányainak elágazó történetvezetésével, összetett mellékküldetéseivel, egyedi térkép generálási rendszerével és rendkívüli újrajátszhatóságával az Utazások Középföldén minden alkalommal újabb meglepetéseket tartogat. A játék egymással összefüggő forgatókönyveit végigjátszva össze kell dolgoznotok, hogy kibogozzátok a rejtélyek szálait, ellenségekkel küzdjetek, és egyre tovább göngyölítsétek a történetet, miközben igyekeztek védelmezni Középföldét a terjedő sötétséggel szemben.

Nagy kaland vár mindazokra, akik eléggé vakmerőek belevágni. Gyűjtsd hát magad köré barátaidat, rakjátok meg a batyuitokat, és próbáljatok szerencsét az Utazások Középföldén játékkal!

A játékhoz szükséges egy ingyenes, magyar nyelven is elérhető digitális segédalkalmazás!


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
1 – 5 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
8/10
Összetettség, nehézségi fok
nehéz
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

47 990 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Gyűrük Ura utazások középföldjén, The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth (2019)A játékban hat hős közül választhatsz (köztük a főszereplők, Aragorn, Legolas, Bilbo és Gimli), mindegyikük meghatározott kezdő tárgyakkal, általános alap- és speciális hősképesség-kártyákkal.

Ezen kívül minden játékos választ egy szerepet (például kapitány vagy vadász), amely képességkártyákkal egészíti ki az alappakliját. Ezután pedig hozzáad egy gyengeségkártyát, amely egy nem hasznos kártyával hígítja a paklit. Az egyedi képességpaklitokat tesztek végrehajtásakor használjátok, és a kártyákat úgy készíthetitek el, hogy azok különleges képességeik használatát lehetővé tegyék.

Az alkalmazás utasítja a játékosokat a kezdeti lapkakészítéssel kapcsolatban. Ezek a lapkák Középfölde tereptárgyait ábrázolhatják, amelyeken a hősök utazni fognak. A mozgást és a hatótávolságot szabályozó mezőkre vannak felosztva. Két csatatáblát és terepjelzőket is tartalmaz, amelyek kisebb területeket ábrázolnak, amelyeken taktikusabb harci forgatókönyvek játszódhatnak le.

Az alkalmazás elbeszélő történeti szöveget és interaktív helyszíneket biztosít (a lapkákon a zsetonokkal jelölve). A kampány története a különböző helyszínekkel és emberekkel való interakció során bontakozik ki, gyakran az alkalmazás által moderált feleletválasztós lehetőségekkel és különböző képességpróbákkal.

Egy forgatókönyv fordulókból áll, amelyek mindegyike három fázisból áll: az akciófázisból, az árnyékfázisból és a gyülekezési fázisból.

Az akciófázisban minden hős két akciót hajt végre három lehetőség közül (ugyanazt a választást kétszer is megteheti): interakcióba lép a térképen lévő jelzőkkel, megtámadja az ellenséget, vagy átutazik a növekvő térképen, ahogy az feltárul.

Az utazás lehetővé teszi, hogy két mezőt mozogjatok, így megszakított mozgással egy másik akciót hajthattok végre. Ha egy olyan lapkára lépsz, amelyen egy fel nem fedezett felfedezés jelző van, követned kell az alkalmazás utasításait, hogy felfedezd azt a lapkát, és a felfordított jelzőt "inspirációs" jelzőként megkapod, amellyel növelheted a jövőbeli próbák sikerének esélyét.

A térképen lévő jelzőkkel való interakcióhoz gyakran szükséges, hogy a hősök "próbát" végezzenek. A tesztek a hősök tulajdonságain alapulnak: mozgékonyság, erő, szellem, bölcsesség vagy szellemesség. A statod száma határozza meg, hogy hány kártyát húzol a képességpaklidból. A siker ikonok száma határozza meg aztán a hatást, amelyet az alkalmazás elmesél. Az inspirációs zsetonokat elköltheted, hogy a kártyákon lévő "sors" ikonokat sikerre váltsd.

A tárgyak között sok minden szerepel, például fegyverek és páncélok, valamint fejadagok és zsebkendők. A fegyverek lehetővé teszik, hogy megtámadj egy ellenséget a saját térfeleden, vagy a közeli térfeleden, ha távolsági fegyverről van szó. A fegyverkártya megadja a szükséges képességpróbát. Mint minden teszt, ez is a hős statisztikáin alapul, a hatás pedig a tárgy képességein.

 

DÍJAK ÉS KITÜNTETÉSEK
2019 Golden Geek Legjobb tematikus társasjáték jelölés
2019 Golden Geek Legjobb szóló társasjáték jelölés
2019 Golden Geek Legjobb kooperatív társasjáték jelölés 2019 Golden Geek Legjobb társasjáték jelölés
2019 Cardboard Republic Immersionist Laurel jelölt

 

Eredeti név: The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth (2019)

Tervezte: Nathan I. Hajek, Grace Holdinghaus


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
9789633950418
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,61/5
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
69149
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló