40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Root - Magyar kiadás társasjáték
Root - Magyar kiadás társasjáték
22 120 Ft

Root - Magyar kiadás társasjáték

A Root - Magyar kiadás társasjátékban 2–4 rettenthetetlen játékos igyekszik magához ragadni az uralmat egy fantasztikus királyság felett, a kalandozásnak és harcnak ebben a végletekig aszimmetrikus játékában.

Ajánlott korosztály
14 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Boardgamegeek.com értékelés
8,1/10
Összetettség, nehézségi fok
összetett
Várható kiszállítás
2022.12.13
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
60 – 120 perc
Kártya méret
107 db / 63,5 x 88 mm
Raktáron
22 120 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 111 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A Root egy kalandos és háborús játék, amelyben 2-4 játékos küzd egy hatalmas vadon feletti uralomért.

Az aljas Marquise de Cat elfoglalta a hatalmas erdőséget, hogy begyűjtse annak gazdagságát. Uralkodása alatt az erdő számos teremtménye összefogott. Ez a szövetség arra törekszik, hogy megerősítse erőforrásait és megdöntse Macskák uralmát. Ebben az erőfeszítésben a Szövetség igénybe veheti a vándorló csavargók segítségét, akik képesek a veszélyesebb erdei ösvényeken közlekedni. Bár néhányan talán szimpatizálnak a Szövetség reményeivel és álmaival, ezek a vándorok elég idősek ahhoz, hogy emlékezzenek a nagy ragadozómadarakra, akik egykor az erdőket uralták.

Eközben a régió peremén a büszke, civakodó Eyrie új parancsnokot talált, aki reményeik szerint a frakciójuk élére áll, hogy visszaszerezzék ősi szülőjogukat. A színpadon megkezdődik egy olyan küzdelem, amely eldönti a nagy erdővidék sorsát. A játékosokon múlik, hogy végül melyik csoport gyökeret ereszt. Root a következő lépést jelenti az aszimmetrikus tervezés fejlesztésében. A Rootban minden játékos egyedi képességekkel és eltérő győzelmi feltételekkel rendelkezik. Most, a gyönyörű, többször felhasználható kártyák segítségével a valóban aszimmetrikus tervezés még sosem volt ennyire elérhető.

A Macskák a motorépítés és a logisztika játékát játsszák, miközben a hatalmas vadonban próbálnak rendet tartani. Fát gyűjtve képesek műhelyeket, fűrészüzemeket és barakkokat gyártani. Új épületek és mesterségek építésével nyernek.

Az Eyrie összegyűjti sólymait, hogy visszavegye az Erdőt. Minél több területet kell elfoglalniuk és kotorékokat építeniük, mielőtt újra civakodásba omlanának.

A Szövetség az árnyékban rejtőzködik, erőket toboroz és összeesküvéseket sző. Lassan kezdenek, és a játék végén drámai jelenlétre tesznek szert - de csak akkor, ha sikerül sakkban tartaniuk a többi játékost.

Eközben a Csavargó a konfliktus minden oldalát kijátssza a saját hasznára, miközben rejtélyes küldetést rejteget. Fedezd fel a táblát, harcolj más frakciókkal, és dolgozz a rejtett célod elérésén.

A Rootban a játékosok irányítják a történetet, és az egyes szerepek közötti különbségek páratlan szintű interakciót és újrajátszhatóságot teremtenek. A Leder Games meghívja Önt és családját, hogy fedezze fel a Root fantasztikus világát!


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
3,74/5
Szállítási költség
1090
Ajánlott kártyavédő
TJR10299 - Premium Kártyajáték Mayday kártyavédő -100 db - 63,5x88 mm - MDG-7041
Cikkszám
69365
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló