40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Cuvée társasjáték

Cuvée társasjáték
Cuvée társasjáték
Cuvée társasjáték
Cuvée társasjáték

Cuvée társasjáték

A szőlőtőkétől a palackig - a sikeres borászok játékaA Cuvée egy közepesen összetett társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő 1.5 óra.A Cuvée kiemelkedően tematikus, akcióválasztó stratégiai játék, mely hasonló feladatok elé állítja a játékost, mint egy valódi borászat üzemeltetése esetében. Az egyes játékosok mindössze két szőlőparcellával indulnak, és céljuk, hogy világhírű borászatot építsenek fel. A legtöbb presztízspontot elérő játékos lesz a nyertes. A játék 6 fordulóból, azaz 6 évből áll, minden év 5-5 évszakot ölel fel. Egy adott évszakhoz több akció is tartozik; ezekből a játékosok a forduló elején választanak, és ez komoly jelentőséggel bír az egész évre nézve. Kiemelten fontos befolyásoló tényező az időjáráskártya, aminek hatása lehet kedvezőtlen is – ennek kivédésére minden lehetséges eszközt érdemes felhasználni. A forduló sorrendben halad az évszakok változása szerint. A játékosok igyekeznek a várható szőlőtermést optimalizálni, minőségét javítani, és a borok házasításával kiváló cuvée-ket létrehozni. Eközben törődniük kell a szőlőparcellák bővítésével, saját vendéglátó létesítmények építésével és fenntartásával, az alkalmazottak bérének fizetésével.A játék célja:

 

A Cuvée egy akcióválasztós stratégiai játék, amelyben a játékosok mindössze két szőlőparcellából indulva világhírű borászatokat hoznak létre. A verseny 6 éven/fordulón át tart, és eközben mindenki azért igyekszik, hogy a 6. év végére az ő borászata legyen a legrangosabb. A szőlőtermesztéssel, borok házasításával, vendéglátó helyek üzemeltetésével, minőségi borok eladásával, borfesztiválokon való részvétellel megszerzett dicsőség a játékban pontra váltható, így végül az nyer, akinek a legtöbb presztízspontja van.A Cuvée a Pierrot új akcióválasztós stratégiai játéka, amelyben a játékosok mindössze két szőlőparcellából indulva világhírű borászatokat hoznak létre. A verseny 6 éven/fordulón át tart, és eközben mindenki arra törekszik, hogy a 6. év végére az ő borászata legyen a legrangosabb.


Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Játékidő
80 – 100 perc
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

23 000 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 115 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Adatok
EAN
5999886421229
Szállítási költség
1190
Nyelv
Magyar
Cikkszám
KID10005
Bemutató videó
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló