40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Obszervatiórium asztali óra mechanikus modell

UGEARS Obszervatiórium asztali óra mechanikus modell
UGEARS Obszervatiórium asztali óra mechanikus modell
UGEARS Obszervatiórium asztali óra mechanikus modell
UGEARS Obszervatiórium asztali óra mechanikus modell
UGEARS Obszervatiórium asztali óra mechanikus modell
Obszervatiórium asztali óra mechanikus modell
Modell mérete: 12*7.1*6.5 in (30.5*18*16.5 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.8 in (37.8*17*4.5 cm)

Alkatrészek száma: 338
Az összeszerelés becsült ideje: 15 óra
Szint: Haladó

A 17. századi deisták által kedvelt Óramű-univerzum elmélet szerint a Föld és az égbolt, valamint azok minden mozgása olyan, mint egy óriási óra, amelynek Isten az óraműkészítője. Newton három mozgástörvényét és az egyetemes gravitáció elvét elegendőnek tartották ahhoz, hogy mechanikus elképzelésekkel magyarázzanak meg mindenféle jelenséget. Mi az Ugearsnál szeretjük a mechanikai fogalmakat! Ezért Isaac Newton tiszteletére bemutatjuk az Égboltfigyelő Tourbillon asztali órát, amely a fantáziadús égi csillagvizsgáló és a funkcionális asztali óra lenyűgöző kombinációja!

Az Ugears-rajongók világszerte évekig sóvárogtak, hogy hozzunk létre egy funkcionális faóramodellt. A gravitációs meghajtású, falra szerelhető Aero Clock-kal, és most a rugós Tourbillon asztali órával együtt kétszeresen is teljesítettük a kívánalmakat! Az órák összetett szerkezetek. Fogadjunk, hogy soha nem gondolta volna, hogy saját órát építhet fából, és az pontosan tartja az időt! De az Ugears modellekkel Ön kreatív partnerré válik egy csodálatos mechanikai kalandban. Ennek a természetes fából készült csodálatos barkácsóra megalkotásához tervezőink és mérnökeink megoldották a súrlódás, a fogazás, a fogak szilárdsága, az óratest és a tourbillon tengelyek rugóterhelés alatti csavarodásának összetett problémáit. Most már a te kihívásod, hogy megépítsd, életre keltsd, és légy a saját steampunk univerzumod órakészítője.

Ennek a funkcionális és gyönyörű fa modell asztali órának a kiemelkedő jellemzője a tetején ülő forgó tourbillon. A csukló- és zsebóráknál a tourbillon-mechanizmus segít a pontosság növelésében azáltal, hogy ellensúlyozza a gravitáció hatását, amikor az óra áll. Azáltal, hogy a járókerék és az egyensúlykerék egy forgó ketrecben helyezkedik el, a gravitációs erő által okozott enyhe időmérési hibák átlagosan kiegyenlítődnek. Az asztali és falióráknál a tourbillon gyakran inkább dekoratív célt szolgál. Ez igaz az Ugears Sky Watcher Tourbillon asztali órájára, ahol a tourbillon gömbje úgy lett kialakítva, hogy egy nagy távcső csillagvizsgálóhoz hasonlítson, amely az égboltot fürkészi, mint a hawaii Mauna Kea csillagvizsgáló. Talán az égbolt térképét készíti el? Infravörös vizsgálatokat végez? Vagy talán új bolygók vagy az intelligens élet jelei után kutat?
Ajánlott korosztály
8 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron
29 670 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 148 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121324
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57317
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló