40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 940 Ft - 8 631 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
3 éves kortól - 10 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 20 játékos részére
Játékidő (perc)
5 perc - 60 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok

Utazó társasjátékok

Társasjátékok, amiket praktikus dobozuk és méretük miatt könnyen elvihetsz bárhova és bármikor elővehetsz, ha játszani támad kedved.

Az utazó társasjátékok kategóriája a Tarsasjatekrendeles.hu egyik legnépszerűbb termékkategóriája, amely ideális választás azok számára, akik szeretik a társasjátékokat és gyakran utaznak. Ezek a játékok könnyen hordozhatóak és kompakt méretűek, így könnyen magunkkal vihetjük őket bárhová is megyünk.

Az utazó társasjátékok rendkívül változatosak, és számos különféle témát és nehézségi szintet fednek le. A játékok között megtalálhatóak azok a játékok, amelyek célja a szórakozás és az idő eltöltése, de akadnak olyanok is, amelyek segítenek a kognitív és a logikai készségek fejlesztésében is.


34termék 134
34termék 134

Az utazó társasjátékok rendkívül interaktívak, és lehetővé teszik a játékosok számára, hogy szórakozzanak és egymással versenyezzenek bárhol is vannak. A játékok segítenek javítani az empátiás készségeket és a kommunikációt is, így ideálisak lehetnek a baráti társaságok, családok vagy éppen munkatársak közötti interakció javítására is.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk az utazó társasjátékok között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha szeretnénk szórakoztató és fejlesztő játékokat játszani utazás közben is, akkor érdemes ellátogatni a Tarsasjatekrendeles.hu utazó társasjátékok kategóriájába. A minőségi termékek, a széles választék és a felhasználóbarát felület garantálják, hogy a játék élmény lesz, és segítenek a játékosoknak a szórakozás és a fejlődés terén is.