40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
1 838 Ft - 16 991 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
4 éves kortól - 18 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
1 játékos részére - 10 játékos részére
Játékidő (perc)
10 perc - 120 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok

Önismereti és személyiségfejlesztő társasjátékok

Az önismereti és személyiségfejlesztő társasjátékok kategóriája a Tarsasjatekrendeles.hu egyik legérdekesebb termékkategóriája, amely kiváló választás minden olyan játékos számára, aki szeretné jobban megismerni önmagát, és fejleszteni a személyiségét. Ezek a játékok segítenek a játékosoknak jobban megérteni az érzéseiket, a gondolataikat, és javítják a kommunikációs és együttműködési készségeiket is.

Az önismereti és személyiségfejlesztő társasjátékok rendkívül változatosak, és számos különféle témát fednek le. A játékok között megtalálhatóak azok a játékok, amelyek célja a stresszkezelés, az önbizalom javítása, az érzelmi intelligencia fejlesztése vagy éppen a problémamegoldás és a kreativitás fokozása.


49termék 149
49termék 149

Ezek a játékok rendkívül interaktívak, és lehetővé teszik a játékosok számára, hogy megoszthassák a gondolataikat és érzéseiket egymással. A játékok segítenek javítani az empátiás készségeket és a kommunikációt, így kiválóak lehetnek a baráti társaságok, családok vagy éppen munkatársak közötti interakció javítására is.

Az oldal felülete nagyon felhasználóbarát, így könnyen navigálhatunk az önismereti és személyiségfejlesztő társasjátékok között és megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Az árak is nagyon versenyképesek, így biztosak lehetünk abban, hogy a Tarsasjatekrendeles.hu-nál megkapjuk a legjobb ár-érték arányt.

Összességében, ha szeretnénk egy olyan játékot játszani, amely segít abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, fejlesszük a személyiségünket, és javítsuk a kommunikációs készségeinket, akkor érdemes ellátogatni a Tarsasjatekrendeles.hu önismereti és személyiségfejlesztő társasjátékok kategóriájába. A minőségi termékek, a széles választék és a felhasználóbarát felület garantálják, hogy a játék élmény lesz, és segít abban, hogy jobb emberekké váljunk.