40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Mémo - Il était une fois - Az én mesém - Memória fejlesztőjáték - Djeco

 Mémo - Il était une fois - Az én mesém - Memória fejlesztőjáték - Djeco
 Mémo - Il était une fois - Az én mesém - Memória fejlesztőjáték - Djeco
 Mémo - Il était une fois - Az én mesém - Memória fejlesztőjáték - Djeco
Ez egy Djeco játék, a cikkszáma DJ08466 - Mémo - Il était une fois - Az én mesém. Ez egy memória fejlesztő játék, amely három népszerű mese segítségével fejleszti az elmét. Legyél Te a Mémo győztese! Ez egy gyönyörűen illusztrált, éles elmét igénylő társasjáték, amely három kedvelt mesével rendelkezik.A játék célja, hogy minden játékos megtalálja saját meséjéhez tartozó korongpárokat, és gyűjtse össze elsőként az összes 5 párt.Az ajánlott életkor 4 és 8 év között van, és 2-4 játékos játszhat egyszerre. A játék időtartama 10 perc.A játék tartalma 4 mesetáblát tartalmaz:- Piroska és a farkas,- Aranyhajú kislány és a 3 medve (Boglárka és a 3 medve)- A 3 kismalac,- Hófehérke és a 7 törpe,A játék tartalmaz továbbá 40 kör alakú kártyát, 5 féle pár minden meséhez.Az előkészületek a következők:- Ha 4 játékos van, akkor minden játékos kap egy mesetáblát.- Ha 3 játékos van, akkor a játékot 3 mesével kell játszani. Az egyik mesetáblát és a hozzá tartozó 10 mesekorongot félre kell tenni. Ezután a játékosok a megmaradt 3 mesetábla közül választanak.- Ha 2 játékos van, akkor a játékosok 2-2 táblát kapnak.- Ha csak 1 játékos van, akkor a gyerek mind a 4 táblával játszhat.A játék menete:Minden játékos a saját tábláját kapja, majd a korongokat össze kell keverni és lefelé fordítva az asztal közepére kell helyezni.A legfiatalabb játékos kezdi a játékot. Felfordít két korongot, majd megmutatja a többieknek is.- Ha a két korong nem alkot párt, akkor vissza kell tenni őket lefelé fordítva ugyanarra a helyre, ahonnan felhúzta a játékos. A következő játékos következik.- Ha a két korong azonos és a saját meséjéhez tartozik, akkor a játékos megtartja őket és felfordíthat két új korongot. Addig játszhat, amíg sikerül megtalálnia a saját meséjéhez tartozó korongpárokat. Ha nem sikerül, akkor a következő játékos jön.A játék vége:Az a játékos nyer, aki először találja meg a saját meséjéhez tartozó összes 5 párt.
Ajánlott korosztály
4 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Játékidő
10 – 30 perc
Nincs raktáron
3 890 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 19 Ft
Részletek
Az Mémo - Il était une fois - Az én mesém egy fantasztikusan szórakoztató memória fejlesztő játék, amely három népszerű mese segítségével fejleszti az elmét. A játék célja, hogy minden játékos megtalálja saját meséjéhez tartozó korongpárokat, és gyűjtse össze elsőként az összes 5 párt. Ez egy tökéletes játék a gyerekeknek, akik szeretik a meséket és élvezik a kihívásokat.

Az ajánlott életkor 4 és 8 év között van, és 2-4 játékos játszhat egyszerre. Minden játékos saját mesetáblát kap, és a játék tartalmaz 40 kör alakú kártyát, 5 féle pár minden meséhez. A játék időtartama 10 perc, így tökéletes játék azoknak a szülőknek, akiknek kevés idejük van a játékokkal játszani, vagy azoknak a gyerekeknek, akik nem bírják sokáig a figyelmüket összpontosítani.

A játék tartalma 4 mesetáblát tartalmaz Piroska és a farkas, Aranyhajú kislány és a 3 medve (Boglárka és a 3 medve), A 3 kismalac, és Hófehérke és a 7 törpe. A gyönyörűen illusztrált mesék segítségével a gyerekek nemcsak a memóriájukat fejlesztik, hanem élvezhetik a mesék világát is.

Az előkészületek nagyon egyszerűek, így könnyű elkezdeni a játékot. A játék menete pedig szintén nagyon egyszerű, így a gyerekek könnyen megtanulják a szabályokat és élvezhetik a játékot.

Az Mémo - Il était une fois - Az én mesém több díjat is nyert, és teljesen megértem, miért. Ez egy fantasztikus játék, amely nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek memóriáját és együttműködési képességét is.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely garantáltan szórakoztatja és fejleszti a gyerekedet, akkor az Mémo - Il était une fois - Az én mesém a tökéletes választás. Rendeld meg most, és kezdj el játszani a családdal és barátokkal!
Adatok
Márkanév
Djeco
EAN
3070900084667
Szállítási idő
1
Méret
3,1 x 21,6 x 21,4 cm
Szállítási költség
1090
Beszállítónál sincs
nincs
Djeco cikkszám
DJ08466
Cikkszám
50743
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló