40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Hansa Teutonica – Bővített kiadás társasjáték

A Hansa Teutonica – Bővített kiadás társasjáték egy rendkívül interaktív stratégiai játék, mivel a játékosok minden körben blokkolják és lökdösik egymást, de a ravasz játékosok számára lehetőséget ad arra is, hogy a blokkolásból előnyt kovácsoljanak.

Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
3 – 5 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
8,4/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Nincs raktáron
14 290 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 71 Ft
Részletek

A német Hanza-szövetség (latinul Hansa Teutonica) észak-németországi kereskedők szövetsége volt a közép­korban. A kereskedők és városok Hanza-szövetségéhez csatlakozó városokat Hanza városoknak nevezték. Kereskedők és ügynökök okos felhasználása, képességeink időben történő fejlesztése, az ellenfelek állandó megfigyelése és a létfontosságú hírnév megszerzéséhez szükséges különféle lehetőségek legjobb felhasz­nálása a kulcsa annak, hogy a történelem legsikeresebb kereskedőcéhét vezessük. A játékosok kereskedőként próbálnak győzelmi pontokat szerezni az irodahálózat kiépítéséért, a városok irányításáért, a bónuszmarkerek gyűjtéséért, vagy amikor más kereskedők használják az általuk ellenőrzött városokat. Miután két város közötti vonalat vezérelte a gyalogokkal, dönthet úgy, hogy irodát épít (és esetleg létrehozhat irányítást és / vagy bónuszjelzőt is kap), vagy készségfejlesztést szerez néhány városban.

A játékosoknak fejleszteniük kell kereskedőik "készségeit" a következő hatások elérése érdekében: minél több VP-t kapnak a hálózatuk irodáiból, több elérhető akciópontot szereznek.


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,91/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69212
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló