40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Csillagvadászok társasjáték

Csillagvadászok társasjáték
Csillagvadászok társasjáték
Csillagvadászok társasjáték
Csillagvadászok társasjáték

Az ismert világűr peremén a leghíresebb kalandorok egy különös kis bolygón gyűlnek össze, amely egyedülálló módon képes zavarba ejtő gravitációjával magához vonzani az értékes csillagport. Ezek a kalandorok azért vannak ott, hogy minél többet gyűjtsenek ebből a ritka nyersanyagból, miközben riválisaik folyamatosan megpróbálják ellopni. A Csillagvadászok társasjátékban te vagy az egyik ilyen vadász, aki a gazdagságért küzd, és le kell győznöd az eléd állított gravitációs kihívásokat!


Ajánlott korosztály
7 éves kortól
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Játékidő
10 – 30 perc
Boardgamegeek.com értékelés
6,7/10
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

10 070 Ft
Részletek

A világ leghíresebb űrutazói gyűltek össze az ismert univerzum határán talált, zavaros gravitációjú kisbolygón, ahol értékes csillagporra leltek. Céljuk, hogy egymással vetélkedve minél többet összegyűjtsenek ebből a ritka anyagból.

De pontosan merrefelé is van az a fránya csillagpor? Hiszen az űrben nincsen se fent, se lent!

Talppal előre, ez az egyetlen szabály, és mivel idekinn minden relatív, szédületes módon mindenki a maga irányában zuhan egészen addig, amíg egy másik égitestbe, vagy kalandorba nem ütközik! És hogy merre indul, azt a kijátszott akciókártyája határozzák meg.

Ami igazán eredeti a Csillagvadászokban, az a játékosok gyalogjainak mozgása: Minden körben egy vagy két mezőt mozognak, majd a gravitáció hat rájuk, ami miatt addig zuhannak, amíg egy platform meg nem állítja őket. Ezt a hatást az teszi lehetővé, hogy a gyalogokat a táblán fekve használják. Így felfelé (fejük felett), lefelé (lábuk alatt), balra vagy jobbra mozognak.

Mozgása során egy gyalogos gyűjthet csillagokat (hogy a játék végén pontokat kapjon) vagy újrajátszásjelzőket (hogy másodszor is sorra kerüljön), és kidobhatja az ellenfél gyalogjait a tábláról.


Adatok
Márkanév
Egyéb
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999556752318
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,25/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
59949
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló