40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

TrioMonsters taktikai kártyajáték - Djeco

TrioMonsters taktikai kártyajáték - Djeco
TrioMonsters taktikai kártyajáték - Djeco

Gyűjtsd össze a szörnyeket, előtte azonban színek szerint csoportosítsd őket! Nem is olyan egyszerű, mint ahogy elsőre tűnik!


Ajánlott korosztály
6 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Játékidő
10 – 20 perc
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 890 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A játék célja: A legtöbb kártyát szerezni.
Előkészületek: Keverjük meg a kártyákat. Minden játékos három kártyát vesz maga elé, képpel lefelé. A maradék lapokat egy húzópakliba rendezzük. A pakli legfelső lapját felfordítjuk és középre tesszük.
A játék menete: A játékosok kézbe veszik a lapjaikat és órajárás szerint követik egymást. A legfiatalabb játékos kezd. Le kell tenni egy, kettő, vagy három lapot úgy, hogy egy vagy több, már lent lévő laphoz érintkezzenek, de csak egy oldalukkal. Majd annyi lapot húz a pakliból, hogy a kezében lévőket pótolja. Ezután jön a következik a következő játékos.
A szörnyek lehelyezése: Bármilyen színű szörnyet letehetsz, de ha már van lent az asztalon egy vagy több ugyanolyan színű szörny, akkor valamelyikkel érintkeznie kell.
Hogyan kapjuk el a szörnyeket: Amikor leteszel egy szörnyet, három másik ugyanolyan színű mellé, amik mással érintkeznek, azt a négy lapot megnyered (a három már lent lévőt, plusz amit épp letettél). Ezeket a szörnyeket vedd magad elé, mint megszerzett lapokat.
A fekete szörnyek: A fekete szörnyeket nem négyes sorokban nyerjük meg, hanem akkor, ha három oldalról mind különböző színű szörny veszi körül őket. Ez esetben a fekete szörnyet és az azt körülvevő három lapot nyered meg.
Figyelem: Ha egy vagy több lap leszakad a többitől, amikor elveszed a megnyert szörnyeket (vagyis sarokkal sem érintkeznek másik laphoz), ezeket a leszakadt lapokat visszatesszük a húzópakli aljára.
Ki nyer? Amikor a húzópakli elfogyott és minden kártyát kijátszottunk, az nyer, aki a legtöbb kártyát szerezte.


A játék tartalma:
- 60 db kártya


Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
3070900051874
Méret
2,9 x 15,6 x 11,6 cm
Szállítási költség
1090
Djeco cikkszám
DJ05187
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
56426
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló