Aranyásók 2 kártyajáték kiegészítő Piatnik

Raktárkészlet: VAN
Aranyásók 2 kártyajáték kiegészítő Piatnik
Várható kiszállítás : 2020.09.29
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

A törpékre új szerepek (Főnök, Nyerészkedő, Geológus), a játékosokra új akció- és útikártyák várnak! Az aranyásók célja változatlanul az, hogy járatot ássanak az aranyig. Az utakat helyenként ajtók zárják el, a tárnákban pedig értékes kristály is várja az aranyásókat! Végül az a játékos nyer, akinek a legtöbb aranyat sikerül összegyűjtenie!

Csak az "Aranyásók"- Szabotőr alapjátékkal együtt játszható!

2 380 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A játékban továbbra is megtalálhatóak a szorgos aranyásók csak most éppen zöld és kék csapatra felosztva. A Geológus fő célja például nem az arany megkeresése. Felderítő útra indul a tárnák kanyargós labirintusába, és kristályokat derít fel. Minden kristály aranyra váltható be, ezzel is növelve a játékos készletét. További érdekes szereplője ennek a kiegészítésnek a főnök. Ő akkor nyer, ha a zöld, vagy a kék csapat nyer, de minden esetben egy aranyröggel kevesebbet. A nyerészkedő nevéhez hűen nem csak akkor nyer, ha az aranyásók (zöld, vagy kék csapat), hanem akkor is ha a szabotőrök nyernek, de minden esetben meg kell elégednie kettő aranyröggel kevesebbel. Ezen kívül a járatokban való közlekedést ajtók gátolják. Az ajtók segítségével bizonyos játékosok előtt el tudjuk zárni az utat, megakadályozva ezzel az előbbre jutását.

Az új akciókártyák jelenléte érdekes fordulatokat hozhatnak a játékba. Némelyek segítségével kicserélhetünk törpéket a játékban, vagy akár börtönbe is zárhatjuk a nem kívánt játékost. A játék most is 3 fordulóból áll, a nyertes ugyancsak az a játékos aki a legtöbb aranyat szerzi, azonban az arany megszerzésére most több forrást is használhatunk. A szabotőrök munkája egyre nehezebbé válik, azonban a bányák tárnáiban is nehezebb megtalálni a megfelelő utat az arany felé, így a törpéknek sincs könnyű dolga.

 

 

 

A játék tartalma: (amikhez az alapjáték elemei szükségesek)

- 1 ív az aranyrögökkel

- 1 játékszabály

- 30 útikártya

- 21 akciókártya

- 15 törpék kártya

 

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
8 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 12 játékos részére
Márkanév
Amigo, Piatnik
Játék nyelve
magyar
Játékidő
30 perc
EAN
9001890742590
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
aranyasok_742590
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!