Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Tip Top Clap kártyajáték - Djeco
Tip Top Clap kártyajáték - Djeco
2 790 Ft

Tip Top Clap kártyajáték - Djeco

Tip Top Clap kártyajáték - Djeco
Tip Top Clap kártyajáték - Djeco

Egy egész család, vagy baráti közösség kedvence lehet ez a remek játék. Azonkívül, hogy összekovácsolja a csapattagokat, remek memóriafejlesztő. Szórakozás és nevetés garantálva!

Ajánlott korosztály
6 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Gyártó
Gyártó
Várható kiszállítás
2022.05.20
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
10 – 20 perc
Raktáron
2 790 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 28 Ft
Részletek

A játék célja: emlékezz a bemutatott grimaszokra vagy cselekvésekre a megadott sorrendben
A játék előkészülete: Keverjük meg jól a lapokat, és lefordítva tegyük az asztal közepére a paklit.
Játékszabály: kezdjen a legfiatalabb játékos. Húzzon egy kártyát és felfordítva helyezze a pakli mellé. Közben utánozza a kártyán látott mozdulatot vagy grimaszt. (FONTOS! A képen látott mozdulatot nem kimondani, hanem mímelni, utánozni kell!) Aztán a következő játékos húz és a felfordított lapot az előzőleg utánzott lapra helyezi, miközben az eddig bemutatott összes gesztust utánoznia kell a helyes sorrendben (először az elsőnek felhúzott lapon mutatottat, aztán a másodikat, stb…). Aztán jöhet a harmadik játékos, ő is húz, és utánozza (vigyázva a helyes sorrendre) az eddig látottakat, majd hozzáteszi a saját kártyája által mutatott grimaszt. Mindezt addig ismételjük, míg valaki nem ront. Ha egy játékos ront, azaz téved a sorrendben, akkor büntetőkártyát kap a már felfordított kártyák közül. A többi felfordított kártyát félrerakjuk. A büntetőkártyát „nyert” játékos a még lefordított pakliból húz, így új játékkör kezdődik. A fent ismertetett szabályoknak megfelelően a játékosok egymás után húznak és utánoznak. (Ha a felhúzható kártyák elfogynak, keverjük meg a már felfordított kártyákat tartalmazó paklit és újból használhatjuk a lapokat a játék folytatásához (természetesen lefordítva) Vita esetén a lapok visszanézésével ellenőrizhetjük a sorrendet.
A játék vége: a játék kezdetekor a játékosok döntsék el, meddig tartson a játék. (időre – pl. 5 perc - vagy büntetőkártyára is lehet játszani – pl. az a vesztes, akinek először lesz 5 büntetőkártyája)

Nehezített játékvariáció: a játék a fent ismertetett módon zajlik, ám ha valaki rontott, büntetőkártyát kell választania, a már felfordított kártyák közül. Ezt hangosan számolja ki a legalsó kártyától kezdve és a választott kártyát meg is kell mutatnia a többi játékosnak. (pl. a 3. kártyát választottam!) A játék folytatódhat, ám a játékosoknak a büntetőkártyát ki kell hagyniuk az utánzás sorrendjéből!

A grimaszok, cselekvések a kártyákon: taps, madárfütty, kacsintás, pukizás, kézzel asztalra csapás, nyelvnyújtás, nyávogás, lábbal dobbantás

 

A játék tartalma:

- 32 kártya (4x8 grimasz vagy cselekvés)

Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
3070900051201
Szállítási idő
1 munkanap
Méret
120 x 85 mm
Szállítási költség
1290
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
tiptopclap_DJ05120
Vélemények
Átlagos értékelés:
3 (2 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(1)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Véleményt írok!
Zsófi
2019.10.30
A csillagozást elfelejtettem bejelölni...
Zsófi
2019.10.30
A játék ötlete maga nagyon jó. Lenne. Ha lenne hozzá magyar nyelvű játékleírás, játékmenet. A legrosszabb, hogy nem igazán értem, hogy kerül a pakliba, a feladatok közé olyan kép, ahol... nem értem... szellenteni kell?!?
Termékajánló