40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Mixamatou kártyajáték - Djeco

Mixamatou kártyajáték - Djeco
Mixamatou kártyajáték - Djeco

Macskadivat 2-4 résztvevővel játszható kártyajáték, melyben minél gyorsabban meg kell szabadulnunk lapjainktól.  Kreatív, izgalmas csoportjáték.


Ajánlott korosztály
4 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

2 790 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A játék célja: légy az első játékos, aki megszabadul a lapjaitól.
A játék előkészítése: Keverjétek meg a lapokat. Osszatok minden játékosnak 6 lapot. A maradék kártyákból alkossatok paklit és tegyétek képes felével lefelé az asztalra. Fordítsátok meg a pakli felső lapját - ez lesz a kezdő kártya.
A játék menete: az óramutató járásának megfelelően kerültök sorra. Kezdjen a legfiatalabb játékos. Amikor rád kerül a sor, nézd meg a kártyáid, hogy a már lerakott kártyával mutat-e bármilyen azonosságot. Azonos lehet a cicák ruhája, kalapja, vagy az orcája. Ha a játékos tud tenni a már lerakott kártyára olyan lapot, mely a fenti elemek valamelyikében egyezik, úgy ráteszi azt. Ha még van nála olyan kártya, mely a most lerakottal bármely egyezést mutat, újból rakhat. A második lerakott kártya után a következő játékoson a sor.
Ha a soron lévő játékos nem tud lapot rakni, úgy a központi pakliból kell felhúznia egy lapot. Ha a húzott lap jó, azaz egyezik valamely tulajdonságában a már lerakott lappal, akkor a játékos a húzott lapot lerakhatja és második lap letételére is lehetősége van. Ha a pakliból felhúzott lap nem mutat egyezést a letakarni kívánt kártyával, úgy a játékosnak meg kell azt tartani és a következő játékoson a sor, hogy megszabaduljon egy vagy két kártyalapjától.
A győztes: az, aki kezéből leghamarabb fogynak el a lapok.

 

A játék tartalma:

- 36 db kártyalap


Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar leírással
EAN
3070900051300
Méret
2,8 x 8,6 x 11,8 cm
Szállítási költség
1090
Djeco cikkszám
DJ05130
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
50191
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló