Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Mixamatou kártyajáték - Djeco

Mixamatou kártyajáték - Djeco
Mixamatou kártyajáték - Djeco

Macskadivat 2-4 résztvevővel játszható kártyajáték, melyben minél gyorsabban meg kell szabadulnunk lapjainktól.  Kreatív, izgalmas csoportjáték.

Ajánlott korosztály
4 – 10 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Gyártó
Gyártó
Nincs raktáron
2 790 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 28 Ft
Részletek

A játék célja: légy az első játékos, aki megszabadul a lapjaitól.
A játék előkészítése: Keverjétek meg a lapokat. Osszatok minden játékosnak 6 lapot. A maradék kártyákból alkossatok paklit és tegyétek képes felével lefelé az asztalra. Fordítsátok meg a pakli felső lapját - ez lesz a kezdő kártya.
A játék menete: az óramutató járásának megfelelően kerültök sorra. Kezdjen a legfiatalabb játékos. Amikor rád kerül a sor, nézd meg a kártyáid, hogy a már lerakott kártyával mutat-e bármilyen azonosságot. Azonos lehet a cicák ruhája, kalapja, vagy az orcája. Ha a játékos tud tenni a már lerakott kártyára olyan lapot, mely a fenti elemek valamelyikében egyezik, úgy ráteszi azt. Ha még van nála olyan kártya, mely a most lerakottal bármely egyezést mutat, újból rakhat. A második lerakott kártya után a következő játékoson a sor.
Ha a soron lévő játékos nem tud lapot rakni, úgy a központi pakliból kell felhúznia egy lapot. Ha a húzott lap jó, azaz egyezik valamely tulajdonságában a már lerakott lappal, akkor a játékos a húzott lapot lerakhatja és második lap letételére is lehetősége van. Ha a pakliból felhúzott lap nem mutat egyezést a letakarni kívánt kártyával, úgy a játékosnak meg kell azt tartani és a következő játékoson a sor, hogy megszabaduljon egy vagy két kártyalapjától.
A győztes: az, aki kezéből leghamarabb fogynak el a lapok.

 

A játék tartalma:

- 36 db kártyalap

Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar leírással
EAN
3070900051300
Szállítási idő
1 munkanap
Méret
120 x 85 mm
Szállítási költség
1290
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
mixamatou_DJ05130
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló