Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Batasaurus memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco
Batasaurus memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco
2 750 Ft

Batasaurus memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco

Batasaurus memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco
Batasaurus memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco
Batasaurus memóriafejlesztő kártyajáték - Djeco

Ebben a szórakoztató kártyajátékban nem lesz másra szükséged, mint a remek memóriádra! Nyerj meg minél több összecsapást és szerezz minél több dínó kártyát!

Ajánlott korosztály
5 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Gyártó
Gyártó
Várható kiszállítás
2022.05.18
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
5 – 15 perc
Raktáron
2 750 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 28 Ft
Részletek

Előkészületek: Minden játékos fog egy sor kártyát annak mind a 12 lapjával. Összekeverik a saját lapjaikat és egyesével, képpel felfelé kiterítik őket, abban a sorrendben, ahogy felhúzzák őket. Rendezhetik 2 sorba 6 kártyánként, vagy 3 sorba 4 kártyánként. Ezután 30 másodpercük van arra, hogy megjegyezzék a kártyák helyét, majd az összes lapot lefordítják, de nem mozdítják el.
A játék menete: A legfiatalabb játékos kezd. Amikor valaki sorra kerül, felfordít egy tetszőleges lapot a saját 12 kártyája közül és az asztal közepére teszi. Ezután órajárással megegyező irányban mindegyik játékos ugyanígy tesz, amíg nincs mindenkinek egy lapja középen. Az a játékos, aki a legerősebb lapot játszotta, viszi az összes kártyát. Ezeket maga mellé rakja le egy kupacba, mint megnyert kártyákat. Aki megnyerte a kört, az kezdi a következőt, és így tovább...
Különleges esetek: Ha egy vagy több játékos ugyanolyan erősségű kártyát játszott ki, "csata" robban ki köztük. Ezek a játékosok újabb tetszőleges kártyát játszanak ki, de ezeket a lapokat egyszerre fordítják csak fel. Aki a legerősebb lapot játssza ki ebben az esetben, viszi az asztal közepére betett összes kártyát. Ha egy vagy több játékos ismét azonos erősségű lapot játszott, csak ők folytatják a háborút ugyanezen a módon, amíg valamelyikük meg nem nyeri a kört.
Megjegyzés: Ha több játékos játszik ki ugyanolyan erősségű lapot, de egy másik játékos kártyája erősebb, nincs háború. Ebben az esetben az erősebb lapot kijátszó játékos nyeri a kört. Ha 3 vagy 4 játékos játszik, elképzelhető, hogy lesz, akinek marad saját lapja a játék végére. Ezeket a lapokat a saját megnyert lapjaikhoz számolják.
Ki nyer? Az a játékos, aki a legtöbb kártyát nyeri, megnyeri a játékot.

A játék tartalma:
- 48 dinoszaurusz kártya (4x12 sorozat dinoszaurusszal). Minden dinoszauruszhoz tartozik egy szám 1 és 12 között, ami az erejét jelöli (az 1-es a leggyengébb, a 12-es a legerősebb)

Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
3070900051362
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1290
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
batasaurus_DJ051362
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló