40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Mini Nature kártyajáték - Djeco
Mini Nature kártyajáték - Djeco
3 480 Ft

Mini Nature kártyajáték - Djeco

Mini Nature kártyajáték - Djeco
Mini Nature kártyajáték - Djeco

Találd meg az egy helyen élő állatokat és gyűjtsd össze őket! Mókás családi kártyajáték, melyet a kicsik is könnyedén játszhatnak. A játékosoknak össze kell gyűjteniük a 4 azonos helyen élő állatot.


Ajánlott korosztály
4 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Várható kiszállítás
2024.07.25
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

3 480 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A játék célja: minél több olyan "állatcsaládot" gyűjts össze, melyek azonos természeti környezetben élnek!
Játékszabály: egy-egy élőhelyen négy állat él (az azonos élőhelyen lakókat a kártyák alján le is rajzolták). A játék megkezdése előtt jól keverjétek meg a kártyákat. Minden játékos kapjon 5 lapot, melyet megnézhet, de vigyázzatok, hogy játékostársaik ne lássák lapjaidat! A többi lapot, képes felével lefelé helyezzétek az asztal közepére. A kezetekben lévő lapokat rendezzétek családok szerint. Ha van kész családotok, azaz a teljes 4 állatból álló közösség, mely azonos élőhelyet oszt meg - rakd le a "családot". A legfiatalabb játékos kezdje a játékot, a többiek az óramutató járásával megegyezően kerülnek sorra. A játék során a játékosok lapokat kérnek egymástól. Az első játékos bármely játékostól kérhet lapot (pl: nálad van a szavannán élő oroszlán?). Annak a játékosnak, aki lapot kér, legalább egy kártyával kell rendelkeznie, mely a kért állatcsaládhoz tartozik. Ha a kiválasztott játékos rendelkezik azzal a lappal, melyet kértek tőle, köteles azt odaadni játékostársának. Ameddig az 1-es játékos olyan lapokat kér, melyekkel a többiek rendelkeznek, addig folytathatja a kérdezést. Ha a soron lévő játékos olyan lapot kér játékostársától, aki azzal nem rendelkezik, akkor a kérdező játékos a központi pakliból húzhat egy lapot. Ilyenkor a kérdezés joga a következő játékosra száll, ő folytathatja a játékot. A játék során bármely játékos bármikor összegyűjti az egy adott élőhelyen előforduló 4 állatot, le kell raknia azokat maga elé. Ha a játék során egy játékosnak elfogynak a kártyái, úgy a lefordított kártyapakliból húzzon 5 db-ot (vagy amennyi még a pakliban van). A játék akkor ér véget, ha a lefordított kártyák elfogytak az asztalról. A játékot az a játékos nyeri, aki a legtöbb állatcsaládot gyűjtötte.

A játék tartalma:

- 28 db állatokat ábrázoló kártyalap (7 állatcsalád - tanyasi állatok, erdei állatok, mezei állatok, tengeri állatok, dzsungel állatok, hegyvidéken élő állatok, állatok a szavannán)


Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar leírással
EAN
3070900051287
Méret
2,9 x 8,7 x 11,5 cm
Szállítási költség
1090
Djeco cikkszám
DJ05128
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
50189
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló