Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Bata Puzzle kártyajáték - Djeco

Bata Puzzle kártyajáték - Djeco
Bata Puzzle kártyajáték - Djeco

Vigyázz... csomagolás... utazááás! Egy vicces játék, ahol a gyorsaságé meg a taktikáé a főszerep. Na persze meg a szerencsén is sok múlik.

Ajánlott korosztály
4 – 8 éves
Játékosok száma
2 – 3 játékos részére
Gyártó
Gyártó
Nincs raktáron
2 750 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 28 Ft
Részletek

A játék célja: Légy te az első, aki a puzzle-darabok segítségével megépíti a járművét és útra kel!
Játékszabály: Minden játékos válasszon két járművet. Ezek közül az egyiket kell kiraknia 6 puzzle-darabból, hogy megnyerje a játékot. A jármű kártyák legyenek a játékosok előtt, hogy segítséget nyújtson a kép a puzzle összeállításához. Az összes puzzle-kártyát osszuk szét a játékosok között. A lapokat a játékosok képes felükkel lefelé tegyék maguk elé egy pakliba.
A játékosok egyszerre emelik fel felső lapjukat (egy…, kettő, …. háromra). A menetet mindig az a játékos nyeri, akinek a legmagasabb értékű a felfordított lapja. A kör nyertese felfordított lapokat magához veszi, és azokat a puzzle-darabokat, melyek a saját járműveihez tartoznak, beilleszti.
Ha két, vagy több játékos fordított fel ugyanolyan értékű lapot (ami a körben a legmagasabb értéket mutatja), akkor a kör győztesét egy „csatával” kell megtalálni. Azok a játékosok, akik előzőleg ugyanolyan, a körben a legmagasabb értékű lapot húzták, fordítsák fel következő lapjukat: akié a magasabb érték, az viszi az előzőleg felfordított lapokat is.
Ki nyer? Az lesz a játék győztese, aki a választott kártyái közül az egyik járművet először kirakja. Úgy is lehet győzni, hogy a két személyes játék esetén a játékos ellenfele összes kártyáját elnyeri.

Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar leírással
EAN
3070900051256
Szállítási idő
1 munkanap
Méret
120 x 85 mm
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
batapuzzle_DJ05125
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló