Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Rapido Meteo társasjáték - Djeco
Rapido Meteo társasjáték - Djeco
5 100 Ft

Rapido Meteo társasjáték - Djeco

Rapido Meteo társasjáték - Djeco
Rapido Meteo társasjáték - Djeco

Figyeld meg, mond el - hallgasd meg, képzeld el! A lehető leggyorsabban keresd ki azt a ruhadarabot amit a társad mond, és add rá a macira. Ha jól öltöztetted fel, 1 kártya a jutalmad. Ahhoz, hogy nyerj 10 kártyát kell gyűjtened.

Ajánlott korosztály
3 – 6 éves
Játékosok száma
2 – 3 játékos részére
Gyártó
Gyártó
Várható kiszállítás
2021.12.07
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
5 – 15 perc
Raktáron
5 100 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 51 Ft
Részletek

A játék célja: Öltöztesd föl a mackót a játékostársad által elmondott jellemzők alapján!

Játékszabály:Játékvariáció három játékos esetén: minden játékos egy-egy játékkörben játékvezető lesz. A játékosok (a játékvezető kivételével) hunyják be a szemüket; a játékvezető húzzon egy kártyát. A kártyán látható felöltözött mackót próbálja meg minél ügyesebben leírni a társainak. Pl: „Hideg van, ezért Brumi lila, csillagos füles-sapkát visel, narancsszínű pulcsit fehér csillaggal díszítve, és zöld macinacit„. A kártya tetején az időjárás szimbólum látható. Ebben a példában hópihéket ábrázol, ez jelzi, hogy milyen időnek megfelelően van felöltözve Brumi.

Ha a játékvezető befejezte a maci öltözékének az ismertetését, a játékosok nyissák ki a szemüket és próbálják meg az elhangzott tulajdonságoknak megfelelően felöltöztetni a saját medvéjüket. Az első játékos, aki úgy gondolja, hogy kész az öltöztetéssel, kiáltsa: Brumi felöltözött! A játékosok ellenőrizzék, hogy Brumi öltözéke pontosan olyan-e, mint amilyet a játékvezető kártyáján látni. Ha minden egyezik, a játékos megnyeri a kártyát; ha nem, elveszít egy, már megnyert kártyalapot. Ezzel egy játékkör befejeződött. Tegyétek vissza a ruhákat a játéktér közepére, és a soron következő játékos legyen a játékvezető…

Játékvariáció két játékos részére: a játékosok egymást követően legyenek a játékvezetők. Az egyik gyerek húzzon egy kártyát, és amíg a másik gyerkőc szeme csukva (hogy el tudja képzelni a hallottakat), jellemezze a maci ruházatát. Aztán a másik gyerkőcön a sor: próbálja meg a leírás alapján pontosan felöltöztetni Brumit. Ellenőrzés következik. Ha minden stimmel, a jó megoldást adó játékos kártyát nyer. Ezután cseréljétek fel a szerepeket.

Játékvariációk:  

-nehezíthettek úgy, hogy csak két ruhadarabot jellemeztek,

-vagy nem mondjátok el a kártyán látható időjárás-szimbólumot.

Ki nyer? Az a játékos nyeri a játékot, aki először összegyűjt (elnyer) 10 db kártyát.

 

A játék tartalma:

-4 mackó

-36 ruhadarab

-24 db kártyalap

Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
3070900084940
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
rapido_meteo_DJ08494
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló