40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ludanimo - 3 az 1-ben társasjáték - Djeco
Ludanimo - 3 az 1-ben társasjáték - Djeco
15 990 Ft

Ludanimo - 3 az 1-ben társasjáték - Djeco

Ludanimo - 3 az 1-ben társasjáték - Djeco
Ludanimo - 3 az 1-ben társasjáték - Djeco
Ludanimo - 3 az 1-ben társasjáték - Djeco
Ludanimo - 3 az 1-ben társasjáték - Djeco

3 az 1-ben, azaz 3 társasjáték a kicsiknek: körjáték, memóriajáték és egyensúlyozós játék. Mindegyik más más nehézségi fokkal. A készlet sokoldalúságának köszönhető, hogy az elemek kitűnően illeszkednek különböző szerepjátékokhoz, vagy remek építőkockák lehetnek.


Ajánlott korosztály
3 éves kortól
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

15 990 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Játékszabályok:
1. Állat sétáltatás: A gyerekek sorban következve dobnak. Az állataik haladnak előre a következő dobozra aszerint, hogy milyen színt dobnak. Ha egy állatfigura olyan dobozra ér, amelyik már foglalt, akkor a már ott lévő állat mellé kell állnia. Ha emiatt leesne már a többi állat, akkor, a legutoljára érkező állatfigurának vissza kell mennie egy olyan dobozra, amelyen az a szín van, amit dobott. A többi állat ott marad ahol volt.
Amikor a játékosok közel érnek a kör végéhez figyelni kell, mert pontosan az utolsó dobozra kell megérkezni, vagyis az utolsó dobás színének meg kell egyeznie az utolsó doboz színével, máskülönben vissza kell lépnie a játékosnak az olyan színű dobozra, amit dobott.
Ki nyer? Az a játékos, aki először ér az utolsó kockára.

2. Csattanás, puffanás, robaj – szegény állatok!:

1) változat: A játékosok sorban választanak egy dobozt vagy állatfigurát és a másikra teszik azokat. A játékos, aki miatt ledől a torony, az veszít.
2) változat: 1 “szín “ és 1 “állatos” dobókockával.
A gyerekek a 2 kockával dobnak sorban. A dobókockák meghatározzák, hogy melyik dobozt, vagy állatot kell az építményre helyezni a gyereknek. Amikor a játékos soron következik, választhat egy dobozt, vagy egy állatot a kockadobása szerint. Ha a játék vége felé nincs olyan doboz vagy állat, amit dobott a játékos a 2 kockával, akkor a következő játékos dob.
A dobozokat és az állatokat egymásra, vagy egymásba kell helyezni, hogy egy építményt képezzenek. A játékos, aki miatt leomlik a torony, veszít.

3. Rejtőzés és keresés: Az első gyerek dob a dobókockával, és megpróbálja megtalálni azt az állatfigurát, amit dobott úgy, hogy felfordít egy kiválasztott dobozt. Ha megtalálja az állatfigurát, akkor azt megnyerte és maga elé helyezi.
Ha nem találja meg a keresett állatfigurát vagy üres dobozt forgat, akkor a következő játékos dobhat. És így tovább... Speciális eset: Ha olyan állatot dobnak, amit már megtaláltak, akkor is a következő játékos dobhat.
Ki nyer? Az a játékos, aki a legtöbb állatot találja meg.

 

A játék tartalma:

-1 állatos dobókocka

-1 szín-dobókocka

-15 formadoboz (5 négyzet alapú/kocka, 5 köralapú/henger, 4 db háromszög alapú/hasáb), amely színei  az alakzatok tetején vannak jelölve

-6 állatfigura.


Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar leírással
EAN
3070900084209
Méret
30 x 28 x 10 cm
Szállítási költség
1090
Djeco cikkszám
DJ08420
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
50721
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló