Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco
Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco
6 190 Ft

Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco

Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco
Little circuit - Színlépegetős társasjáték - Djeco

Bevezetés az igazi nagy társasok világába! A Djeco "little" társasjáték sorozatának tagja. Könnyen érthető nagyon szórakoztató társasjáték az izgő-mozgó kicsik számára.

Ajánlott korosztály
2,5 – 5 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Gyártó
Gyártó
Várható kiszállítás
2022.05.19
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Raktáron
6 190 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 62 Ft
Részletek

Előkészületek: Illesszük össze a játéktábla részeit, melyek így egy ösvényt ábrázolnak. A játékosok válasszanak egy állatkát, és tegyék a tábla elejére (a sárga mező elé). A játék célja, hogy először juttassuk el az általunk mozgatott állatkát az ösvény végére.
A játék menete: A játék az óra járásának megfelelő irányában folyik. A legfiatalabb játékos dobjon a dobókockával. Az alábbi lehetőségek fordulhatnak elő:
- ha a dobókocka egy színes oldalán áll meg: a játékos helyezze a következő dobókocka által mutatott színre az állatfiguráját. (ha az adott szín már foglalt, akkor lépjen az első üres dobókocka által kijelölt színre)
- ha a dobókocka virágot mutat: a játékos a következő olyan üres mezőre léphet, amely azonos színű azzal, melyen most áll
- ha a dobókocka méhecskét mutat: sajnos a játékosnak az első olyan mezőre kell visszalépnie, mely azonos azzal a színnel, melyen most áll
Az lesz a győztes, aki először lép arra a mezőre, mely négy színből áll az ösvény végén. A győztes egy nyereménykorongot kaphat, és újra elkezdhetitek a játékot.
Példa 1: a játékos állatfigurája a sárga mezőn áll. A játékos dob a dobókockával, mely a méhecske jelzésen áll meg. Így a bábuját visszafelé kell mozgatnia a hozzá legközelebb eső üres sárga mezőre.
Példa 2: Ha a dobókocka méhecskét vagy virágot mutat, de a játékos nem tud a szabályoknak megfelelően lépni (mert még az ösvényen kívül van vagy, mert nem tud visszafelé mozogni, azaz nincs mögötte olyan színű mező, mint amilyenen most áll), akkor kimarad egy játékkörből.
Ki nyer? Aki először összegyűjt 3 nyereménykorongot, megnyeri a játékot.

 

A játék tartalma:

- 4 állatfigura (kutya, macska, boci, nyúl)

- 6 puzzle-részből álló játéktábla (1 puzzle-n 5 mező található)

- 15 számlálókorong

Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar leírással
EAN
3070900085503
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1290
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
little_circuit_DJ085503
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló