Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Animouv stratégiai társasjáték - Djeco
Animouv stratégiai társasjáték - Djeco
5 690 Ft

Animouv stratégiai társasjáték - Djeco

Animouv stratégiai társasjáték - Djeco
Animouv stratégiai társasjáték - Djeco

Animouv, a stratégia játéka! Nem olyan egyszerű úgy sort kialakítani, hogy más malmára ne hajtsuk a vizet. Kemény stratégiát és okos lépéseket kell bevetnünk.

Ajánlott korosztály
7 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Gyártó
Gyártó
Várható kiszállítás
2022.01.24
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
15 – 20 perc
Raktáron
5 690 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 57 Ft
Részletek

A játék célja: “Állat” kártyákat szerezni. Ehhez a játékosoknak át kell juttatniuk a korongokat a táblán, hogy ugyanazt a sort kapják, mint amit a kártyán látnak.
Előkészületek: Keverjük meg a kártyákat és adjunk minden játékosnak kettőt. Ezek mutatják, melyik állatokból kell a sort kirakni. A megmaradt kártyákat képpel lefelé az asztal közepére tesszük egy húzópaklit alkotva. A 12 állat korongot véletlenszerűen feltesszük a táblára, a képen látható mezőkbe.
A játék menete: A legfiatalabb játékos kezd és órajárás szerint haladunk… Amikor sorra kerülsz, léphetsz egy koronggal, egy szabad szomszédos mezőre, vagy “átugorhatsz” egy vagy több másik korongot. A korongoddal átugorhatsz 1 korongot, ha üres mező van mögötte. Egy lépés alkalmával a korongod egymás után több ugrást is elvégezhet, vagyis akár 3 másik korongot is átugorhat, ha közöttük van 1-1 üres mező. Az ugrássor végén üres mezőre kell érkezned. Ha sikerül a kártyádon látható állatok közül hármat egy sorba állítanod, felmutatod a kártyát, majd tedd le magad elé. Ezt a kártyát megnyerted. Ne feledjük: Az állatokat bármilyen sorrendben sorakoztathatod, de egyenes vonalban kell állniuk (hosszában, széltében, vagy átlósan), és nem lehet köztük se másik állat, se üres mező. Ezután húzz egy új lapot, hogy megint kettő legyen a kezedben, majd jön a következő játékos. Ha a lépésed végén egy másik játékos lapján látható sorrendet állítasz fel, annak a játékosnak nem kell megvárnia, amíg ő következik. Rögtön bemutathatja a lapját, és ezzel nyer is egy pontot. Ezután húz egy lapot, a játék pedig folytatódik.
Ki nyer? Az a játékos nyeri a játékot, aki elsőként szerez nyolc kártyát.

A játék tartalma:
- 1 tábla
- 12 állat korong
- 24 feladatkártya

Adatok
Márkanév
Djeco
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
3070900084469
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1290
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
animouv_DJ084469
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló