40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
710 Ft - 31 991 Ft
Ajánlott korosztály (éves kortól)
6 éves kortól - 13 éves kortól
Játékosok száma (játékos részére)
0 játékos részére - 99 játékos részére
Játékidő (perc)
5 perc - 180 perc
Márkanév
Játékszabály nyelve
Szükséges nyelvtudás
Boardgamegeek.com értékelés
Összetettség, nehézségi fok
Nehézségi szint

Társasjátékok iskolásoknak 8 éves kortól

Kedves Szülők és Gyerekek!

Ismerjétek meg a társasjátékainkat, amelyek kifejezetten 8 éves kortól ajánlottak. Ezek a játékok tökéletesen ötvözik a szórakozást a tanulással, így biztosítva, hogy a gyerekek játék közben fejleszthessék a kognitív készségeiket, problémamegoldó képességeiket, valamint a csapatmunkát és a stratégiai gondolkodást.

Miért válasszátok a társasjátékainkat?

  • Fejlesztő hatás: Minden egyes játékunkat úgy alakítottuk ki, hogy az ne csak szórakoztató legyen, hanem valódi fejlesztő hatással is bírjon az iskoláskorú gyermekek számára.
  • Változatos témák: Legyen szó akár varázslatos kalandokról, tudományos felfedezésekről vagy történelmi utazásokról, nálunk mindenki talál kedvére való játékot.
  • Közösségi élmény: A társasjátékok remek alkalmat teremtenek a családi és baráti összejövetelekre. Egy jó játék garantáltan összehozza a társaságot.

Ne feledjétek: A társasjáték nem csupán egy doboz, hanem kalandok, nevetés és tanulás egybefűzve. Az általunk kínált játékok mindegyike gondosan válogatott, hogy elősegítsék a gyermekek szellemi fejlődését, miközben felejthetetlen szórakozást nyújtanak.

Akciós ajánlat! Most ráadásul különleges kedvezményekkel várunk benneteket, hogy minél több család számára elérhetővé tegyük ezeket a fejlesztő társasjátékokat. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, válasszatok a széles kínálatból és élvezzétek a közös játék minden pillanatát!

Tegyetek egy befektetést gyermeketek jövőjébe és szórakoztatásába már ma!


282termék 180
282termék 180

Társasjátékok iskolásoknak - tarsasjatekrendeles.hu

Társasjátékok minden korosztálynak!

Kedves Vásárlónk! A tarsasjatekrendeles.hu egy különleges hely, ahol a szórakozás és a tanulás kéz a kézben jár. Kínálatunkban az iskolások számára számos kiváló minőségű társasjátékot találsz, amelyekkel nem csak jól érezhetik magukat, de új ismereteket is szerezhetnek.

Oktató játékok

Az oktató játékok segítségével a gyerekek játékos formában fejleszthetik a számolási, olvasási, írási és idegen nyelvi képességeiket. A feladatok úgy vannak összeállítva, hogy a tanulás mellett a szórakozás is garantált.

Kreatív játékok

A rajzolás, alkotás és modellezés által a kreatív játékok fejlesztik a gyerekek kreativitását, fantáziáját és kézügyességét. Ezek a játékok remek lehetőségeket kínálnak a gyermeki kreativitás szabadon engedésére.

Ügyességi játékok

Az ügyességi játékokkal a gyerekek finommotoros készségeiket és koordinációjukat fejleszthetik. A változatos próbatételek, mint az egyensúlyozás, a golyók mozgatása vagy a dominózás, kihívásokkal teli élményt nyújtanak.

Időgazdálkodás játékok

Az idővel való gazdálkodás kritikus képesség, amelyet a megfelelő játékokkal könnyedén fejleszthetnek a gyerekek. Megtanulják, hogyan oszthassák be hatékonyan az időt a feladatok elvégzésére.

Válassz széles kínálatunkból és találd meg a tökéletes társasjátékot, ami nem csak szórakoztatja, de fejleszti is gyermeked! A tarsasjatekrendeles.hu-n minden korosztály számára kínálunk élményt és tanulási lehetőséget egyben. Ne hagyd ki!