40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Schlingo Bingo társasjáték

Schlingo Bingo társasjáték
Schlingo Bingo társasjáték
Schlingo Bingo társasjáték

Az őrült kígyóbingó!
Néha egyetlen szám megnevezése is nagy érzelmi kitöréseket okozhat - először tegnap este a lottószámok kihúzásakor, most pedig a játékasztalnál: A "Schlingo Bingóban" a számokat jó bingó módjára húzzák ki, amelyeket minden játékosnak be kell írnia a cetlijébe. Aki azonban négyzetrácsot keres, az csalódni fog, helyette inkább a sziszegő slingókígyót ismerheti meg. Ha a slingót növekvő sorrendben számokkal eteted, és a lehető leghosszabb kígyót hozod létre, nyer. A "Schlingo Bingo" egy tökéletes gyors játék szórakozás, amelyet a praktikus táskának köszönhetően útközben is lehet játszani.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Nincs raktáron
6 040 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 30 Ft
Részletek
A Schlingo Bingo játékban a játékosok összesen 20 bingó lapkát húznak ki a zsákból. Minden egyes lapka egy számot mutat 1 és 30 között. A játékosok a számot a Schlingo Bingo lapjuk egyik szabadon választott mezőjébe írják.
Minél több számot írnak be helyesen, azaz növekvő sorrendben, annál jobb. Minél hosszabb a kígyó, annál jobb. Húsz lapka után a játék véget ér. Az a játékos, aki sok hosszú kígyót tudott építeni, a legtöbb pontot kapja és nyer. A szakértői változatban pedig a játékosoknak vigyázniuk kell a kígyó csuklásával!
Adatok
Márkanév
Hutter
Játékszabály nyelve
angol
EAN
4260071880635
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69290
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló