40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Huzzle: Cast – Planet **** ördöglakat
Huzzle: Cast – Planet **** ördöglakat
4 310 Ft

Huzzle: Cast – Planet **** ördöglakat

Huzzle: Cast – Planet **** ördöglakat
Huzzle: Cast – Planet **** ördöglakat
Az 1 és 6 csillagos nehézségű ördöglakatok egyre bővülő választékában mindenki megtalálja a számára megfelelő mintákat és kihívásokat. Van, hogy egyszerűnek tűnik, de érdemes jobban megfigyelni. Semmi nem az aminek látszik! A Cast ördöglakatok kiválóak ajándékba is, hiszen formatervezésük és kialakításuk miatt igazán egyedi dekorációként is szolgálhatnak.
A megoldást erő alkalmazása nélkül keresse meg, hogy ne sérüljön meg a kirakó!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Várható kiszállítás
2024.04.01
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Nehézségi szint
4
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

4 310 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 22 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A Huzzle: Cast – Planet **** ördöglakat egy igazán izgalmas és kihívásokkal teli társasjáték, amelyet bárki élvezhet. A játékban az 1 és 6 csillagos nehézségű ördöglakatok választéka található meg, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő mintákat és kihívásokat.

Az ördöglakatok első pillantásra egyszerűnek tűnhetnek, azonban hamar rájöhetünk, hogy semmi sem az, aminek látszik. A játékban csak a megfigyelés és a logika segítségével tudjuk megoldani az egyre nehezedő feladványokat. A játékhoz nem szükséges erőszakosan kinyitni a lakatokat, így nem kell aggódni, hogy megsérül a kirakó.

A Huzzle: Cast – Planet **** ördöglakat kitűnő ajándék lehet barátoknak vagy családtagoknak. A formatervezés és kialakítás miatt igazán egyedi dekorációként is szolgálhatnak. A játékhoz bármennyi ember csatlakozhat, így lehetőség van a családi és baráti összejövetelek feldobására is.

A játék ajánlott korosztálya 14 éves kortól kezdve egészen felnőtt korosztályig terjedhet. Az átlagos játékidő kb. 20-30 perc, azonban ez változhat az egyes nehézségi szintekhez tartozó feladványok sorrendje és nehézsége miatt.

A Huzzle: Cast – Planet **** ördöglakat számos elismerést kapott már, ami garantálja annak minőségét és értékét. A játék nem csak szórakoztató és izgalmas, hanem segít a logikai és megfigyelőképesség fejlesztésében is.

Ha szereted a kihívásokat és szeretnél egy igazán izgalmas társasjátékot, akkor a Huzzle: Cast – Planet **** ördöglakat tökéletes választás lehet számodra. Vedd meg még ma és élvezd a játék nyújtotta kihívásokat!
Adatok
Márkanév
Eureka
EAN
5407005150689
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69459
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló