40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Átlagos értékelés:
4.7 (7 vélemény)
(5)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
-
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
Szeretem a fantasy coperatìv játékokat. Játszottam az angol kibővìtett 2kiegésìtős verziójával és nagyon tetszett.
Előnyök: Nem egy gyorsan kivégezhető játék. A kiegészìtö, k rengeteg szörny, nyomozók és tulajdonságaik miatt minden újrakezdett játéknál más a sztori, nem lehet megunni. hiába játszol ugyanazzal a játékkal mindig új izgalmakat hoz.
Hátrányok: Nekem ami hátrányosságot okozott hogy túl nagy a játéktábla a kiegészìtőkkel, csak a földön férünk el vele. Viszont ha kisebb lenne a játéktábla kevésbé lenne élvezhető és átlátható a túlzsúfoltság miatt. Ha azt vesszük ez annyira nem hátrány. Helyet igényel a játék.
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
A Cthulhu Hívása univerzum a kedvenceim közé tartozik. A játékkal még eredeto angol kiadásban sokat játszottam, de a családban előforduló nyelvi korlátok miatt másokra is gondolnom kellett. Kicsit bonyolultak a szabályai, de az újrajátszhatósága elképesztő. Nagyon jó játék.
Előnyök: Sokan játszhatják egyszerre. A doboz tartalma olyan minőségi kidolgozást rejt minden egyes jelző, kártya és egyáltalán a térkép/tábla képében amire csak az FFG képes. Azoknak akik még mindig azt hiszik, hogy a társasjáték az az Ország-Város, Activity, Ki nevet a végén meg Monopoly, érdemes megnézni az arcát amikor kinyílik előtte egy új, egy izgalmas világ. : )
Hátrányok: Ha vannak olyanok akik nem ismerik a szabályokat, akkor az amúgy is hosszú játékidőre akár plusz egy órával is számolni kell (akár 4 óra is lehet egy játék! ). A sok apró mütyür miatt kisgyerek/macska ne legyen a közelben. : )
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
Nagyon tetszett, hogy nem egymás ellen kell játszani, hanem csapatban, egymással összefogva a győzelemért.
Előnyök: Akár egyedül is lehet játszani.
Hátrányok: Vannak benne helyesírási, fordítási hibák. Nem sok, 1-2 helyen és így is élvezhető.
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
Főleg olyan társast kerestem, amit ketten is lehet játszani és semmiképpen sem egymás ellen legyen a párbaj. Hosszas utána olvasás után a szűkített 5-ös listáról végül ezt választottam (főként a pozitív értékelések és a játékszabály miatt).
Előnyök: Kibontás utáni sokk : ) Gyönyörű játékfelület. Rengeteg kártya és kiegészítő. Tucat választható karakter stb...
Hátrányok: Talán, hogy nem jár mellé szörnytároló, illetve nincsenek külön kis tasakok hozzá. Egy két félrefordítás, de mást nem tudnék felhozni.
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
Az elején nagyon komplex, de miután kiismeri az ember jó szórakozás!
Előnyök: 1-8 főig
Hátrányok: Versenyszellem hiánya
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
Olyan játékot szerettünk volna, amely mellé az egész család le tud ülni játszani. Változatos, izgalmas szórakozást ígér. Sokáig lehet játszani.
Előnyök: Jó minőségű, szépen kidolgozott játék. Úgy tűnik strapabíró lesz, hosszabb használat mellett is. Izgalmas, vidám játékot ígér, de tudja is a játék. Jó darabig nem kell aggódni, hogy ráun az ember.
Hátrányok: Nehéz a játékot elkezdeni, kicsit bonyolult a játékleírás. A tároló doboz nem rendelkezik elég fiókkal, hogy a kellékeket átláthatóan lehessen tárolni. (Igaz kis zárható zacskókkal kiküszöbölhető. )
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza