40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Rettegés Arkhamban társasjáték - Arkham Horror magyar kiadás
Rettegés Arkhamban társasjáték - Arkham Horror magyar kiadás
18 140 Ft

Rettegés Arkhamban társasjáték - Arkham Horror magyar kiadás

Eljött a vég! 1926-ot írunk, a színhely Arkham, Massachusetts. A városban kapuk nyílnak, melyek az emberi képzeletet meghaladó borzalmakkal teli, idegen dimenziókba vezetnek. Rajtuk keresztül rettentő teremtmények özönlenek az utcákra, hogy prédára vadásszanak az éjben. Ám ami még fenyegetőbb: ha Arkhamban elegendő számú kapu nyílik, világunkra szabadul az ébredező, iszonyatos Mérhetetlen Vének egyike. E kétségbeejtő, reménytelen helyzetben nyomozók kis csapata eltökéli, hogy mégis vállalja a harcot az univerzum rideg erőivel szemben. Eközben nemcsak a Véneket övező mítosz hírhedt misztériumainak mélyére kell hatolniuk, de minden tehetségükre, fegyverükre és varázsképességükre szükségük lesz - ha ép ésszel túl akarják élni a következőket.


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
1 – 8 játékos részére
Játékidő
120 – 240 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,42/10
Összetettség, nehézségi fok
nagyon összetett
Kártya méret
282 db / 56 x 87 mm + 187 db / 41 x 63 mm
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

18 140 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

 

A társasjáték hangulata teljesen egyedi, és mindamellett stratégiai érzéket is kíván. A játékosok valós interakcióba lépnek egymással, és együtt kell működniük, ha sikerrel teljesíteni akarják a küldetésüket. Több lehetőség is van a győzelemre, vagy be kell zárnunk megfelelő számú, más dimenzióba vezető kaput, vagy le kell győznünk a nyolc Ősi Lény egyikét.
Részletes szabályrendszerével, egyedi hangulatával a Rettegés Arkhamban izgalmas és részletekben gazdag nyomozós stratégiai társasjáték, egész délutános kikapcsolódást nyújt H.P. Lovecraft világában.

 

 

A játék tartalma:

- játéktábla

- szabályfüzet

- 16 nyomozólap

- 16 nyomozójelző

- 16 műanyag talp

- 5 dobókocka

- 196 állapotjelző

- 189 nyomozókártya

- 8 szörnylap (a Mérhetetlen Vének)

- 20 végzetjelző

- 180 Mérhetetlen Vén kártya

- 60 szörnyjelző

- 16 kapujelző

- 14 egyéb jelző

 

Díjak és jelölések:

2006 Golden Geek Best Gamer's Board Game jelölés
2007 Tric Trac jelölés

Adatok
Márkanév
Fantasy Flight Games
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
9781589942103
Boardgamegeek.com nehézségi szint
3,54/5
Szállítási költség
1090
Ajánlott kártyavédő
TJR10303 - Premium Standard USA Mayday kártyavédő -100 db - 56x87 mm - MDG-7040
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
58281
Vélemények
Átlagos értékelés:
4.7 (7 vélemény)
(5)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Véleményt írok!
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
-
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
Szeretem a fantasy coperatìv játékokat. Játszottam az angol kibővìtett 2kiegésìtős verziójával és nagyon tetszett.
Előnyök: Nem egy gyorsan kivégezhető játék. A kiegészìtö, k rengeteg szörny, nyomozók és tulajdonságaik miatt minden újrakezdett játéknál más a sztori, nem lehet megunni. hiába játszol ugyanazzal a játékkal mindig új izgalmakat hoz.
Hátrányok: Nekem ami hátrányosságot okozott hogy túl nagy a játéktábla a kiegészìtőkkel, csak a földön férünk el vele. Viszont ha kisebb lenne a játéktábla kevésbé lenne élvezhető és átlátható a túlzsúfoltság miatt. Ha azt vesszük ez annyira nem hátrány. Helyet igényel a játék.
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
A Cthulhu Hívása univerzum a kedvenceim közé tartozik. A játékkal még eredeto angol kiadásban sokat játszottam, de a családban előforduló nyelvi korlátok miatt másokra is gondolnom kellett. Kicsit bonyolultak a szabályai, de az újrajátszhatósága elképesztő. Nagyon jó játék.
Előnyök: Sokan játszhatják egyszerre. A doboz tartalma olyan minőségi kidolgozást rejt minden egyes jelző, kártya és egyáltalán a térkép/tábla képében amire csak az FFG képes. Azoknak akik még mindig azt hiszik, hogy a társasjáték az az Ország-Város, Activity, Ki nevet a végén meg Monopoly, érdemes megnézni az arcát amikor kinyílik előtte egy új, egy izgalmas világ. : )
Hátrányok: Ha vannak olyanok akik nem ismerik a szabályokat, akkor az amúgy is hosszú játékidőre akár plusz egy órával is számolni kell (akár 4 óra is lehet egy játék! ). A sok apró mütyür miatt kisgyerek/macska ne legyen a közelben. : )
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
Nagyon tetszett, hogy nem egymás ellen kell játszani, hanem csapatban, egymással összefogva a győzelemért.
Előnyök: Akár egyedül is lehet játszani.
Hátrányok: Vannak benne helyesírási, fordítási hibák. Nem sok, 1-2 helyen és így is élvezhető.
Vélemény az Árukeresőről
2022.07.12
Főleg olyan társast kerestem, amit ketten is lehet játszani és semmiképpen sem egymás ellen legyen a párbaj. Hosszas utána olvasás után a szűkített 5-ös listáról végül ezt választottam (főként a pozitív értékelések és a játékszabály miatt).
Előnyök: Kibontás utáni sokk : ) Gyönyörű játékfelület. Rengeteg kártya és kiegészítő. Tucat választható karakter stb...
Hátrányok: Talán, hogy nem jár mellé szörnytároló, illetve nincsenek külön kis tasakok hozzá. Egy két félrefordítás, de mást nem tudnék felhozni.
Termékajánló