40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Vésike - Betűépítő játék - magyar nyelvű

Vésike - Betűépítő játék - magyar nyelvű
Vésike - Betűépítő játék - magyar nyelvű

Vésike - Személyiségfejlesztő logikai játék, diszlexia prevenciós és terápiás eszköz

A Vésike olyan eszköz, amellyel gyermekeiknek könnyen, játékosan nyújthatnak segítséget ahhoz, hogy belépjenek a betűk varázslatos világába. Nem csak a diszlexiás gyermekek számára készült, hanem minden gyermek további fejlődését hivatott meggyorsítani. Játék közben fejleszti a gyermek személyiségének részképességeit, alkotó gondolkodását és logikáját. A gyermek mindkét agyféltekéjét aktivizálja, felgyorsítja az írás-, olvasáskészség fejlődését kora gyermekkorban. Az iskolás kor előtt fejleszti a kreativitást, a logikus gondolkodást, megalapozza a tanuláshoz szükséges képességeket az anyanyelv oktatásban. Kiváló eszköz a szülőnek és a pedagógusnak a segítséget igénylő gyermekek olvasástanulásának megalapozásához.

Ajánlott korosztály
4 – 7 éves
Nincs raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 35 Ft
Részletek

A kirakó kártyákon az ABC betűinek hívóképe és a kezdőbetűk sémarajza látható. Ezen próbálgathatja a gyermek, hogyan tudja kirakni a betűt az építőelemekből. Az elemkészletből egyszerre csak egy betű kirakására van mód. Az előzőleg kirakott betűből kell visszavenni azt az elemet, melyre a következő betű építésénél szükség van. Így a gyermek megtapasztalhatja, melyek a jellegzetes formaalkotó elemek, az azonos alkatrészek. Megfigyelheti a logikai összefüggéseket a különböző betűk között. Óvodás korú gyermekeknél elég, ha a kártyákon lévő rajzokra rakosgat. Iskolás gyermek emlékezetből rakja ki a megnevezett betűt. Előzetes begyakorlás után képes lesz erre, így biztonsággal és tévesztés nélkül tudja írott szövegben is felismerni a betűket, elkerüli az olvasásgyengeséget, megelőzi a diszlexiát. Jó játék az óvodában, és fontos segédeszköz a betűk megtanulásában egyaránt. A részképesség zavarban szenvedő gyermekeknek eleve több időre van szükségük a „bevésésre”, hogy az olvasás és írás közbeni tévedéseket elkerüljék. A biztos felismerés pedig javítja a szövegértést, így segítve a tanulást. A megismerés öröméért elegendő, ha a gyermek saját kedvére játszik, rakosgat. Nem szükséges sem útmutatás, sem tanítás a számára. A Vésike 12 nyelven elérhető, világszerte elismert didaktikus játék.

A játék tartalma:

- 38 db kép (18,8 x14,4 cm)

- 19 db betű építőelem

- 1 db útmutató füzet, részletes játékleírással


Adatok
Márkanév
Vésike
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5998098102001
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
490
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
51670
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló