40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Felhőtlen karcolók logikai játék

Utopia logikai társasjáték
Utopia logikai társasjáték
Utopia logikai társasjáték
Utopia logikai társasjáték

Ha unod a fakockákat, de szerettek építkezni, akkor építsetek felhőkarcolókat. Az alakzatok egyhangúsága miatt ehhez a játékhoz nyúltunk a legkésőbb, pedig egy nagyon jó kombinációs készségen, mátrix-gondolkodáson és térlátáson alapuló játékról van szó. Amolyan térbeli sudoku. Az álomváros megtervezésére egy neves főépítészt kértek fel, és Téged ért a megtiszteltetés, hogy a segédje lehess. 50 feladvány szerepel itt is. Az első 24 a 6-7 éves gyerekeknek ajánlva, a maradék 26-tal a 8 év feletti korosztályt célozták (beleértve a felnőtteket is). 4 különböző méretű (a méretet a színek is tükrözik) felhőkarcolót kell elhelyeznünk úgy - a feladvány alap kiindulása után- , hogy minden sorba és oszlopba egy-egy méretű (színű) épület kerüljön, ráadásul a feladványban megjelölt számértéknek megfelelően. A számérték a térlátásból fakad, hogy a soron/oszlopon végignézve hány felhőkarcolónak látjuk a csúcsát, és hány marad takarásban.


Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Játékidő
5 – 15 perc
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 520 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Az otthoni tanulás óriási kihívás a családok számára a jelenlegi helyzetben megfelelő háttér és digitális segédanyagok nélkül. Hamar türelmét veszítheti a gyerek és a szülő egyaránt. Mindenki hétköznapi hős. Új ötletek, praktikák kikisérletezése szükséges, hogy a koncentráltságot és a motiváltságot fenntartsuk vagy visszaállítsuk, holott sokszor a szülő is belefáradt. 

 

Mivel zökkentsük ki a tanulási ellenállást vagy milyen hasznos játékkal töltsük ki a tantárgyak közötti pihenési időt? 

 

Biztosan emlékeztek azokra az old-school logikai játékokra, amikkel anno mi is játszottunk két-három dimenzióban papíron vagy műanyag keretbe zárva (amőba, sakk, gyufaszálas játékok, ötödölő, malom). Ezek a játékok újjászülettek, sőt reneszánszukat élik. Az ilyen típusú logikai játékok nem pusztán próbálkozásra épülnek. Összetett gondolkodást, több lépésnyi előrelátást, kombinációs készséget, térlátást igényelnek. Túlterhelt, stresszes, ‘befeszült’ időben nyugodtan nyúljunk vissza hozzájuk. 

 

A logikai játékok szabályjátékok. A kisgyermekkori mozgásos szabályjátékok intellektuális változatai. Iskolás korban sajnos egyre kevesebb idő jut a mozgásos kinti játékokra, amelyek szintén szabályokon alapulnak (pl fogócska, bújócska, kiütő). A logikai játékok óriási előnye, hogy egyedül játszhatóak, nem igényelnek udvart és játékosan törik meg az otthon tanulás monotonitását. 

A logika játékokban is van egy keret, egy főszabály, amelyen belül kreatívan oldhatók meg, kísérletezhetők ki a megoldások. Ahogy érik a gyermek logikai képessége, egyre kevesebb lépésből tudja megoldani a feladatot. A logikai játékoknak gondolkodás fejlesztő hatása van. A gondolkodás stimuláló szerep pedig a matematikatanulás kihagyhatatlan összetevője

Gondoljunk úgy erre a nem várt időszakra, mint nagyszerű lehetőségre, hogy a napjainkban sokat kifogásolt oktatás ‘nem-gyerekbarát’ formáját átalakításuk, és saját gyermekünk tanulási stílusát a leghatékonyabbá, legtesthezállóbbá formáljuk.

A kihívás mellett érdekes látni, hogyan gondolkodik gyermekünk, hogyan visz végig egy feladatot, hogyan kezd hozzá, mivel hívja elő hozzá a szükséges ’tudás’, minek mentén jegyzi meg, mihez köti. Érdekes felismerés, tükör, hogy mi hogyan gondolkodunk, és ő kire ütötte ebből a szempontból a családban.

 

A POPULAR logikai játékok izgalmas, várva várt pihentető kihívások pl. tanulás közben. Mindenkinek van kedvence.


Adatok
Márkanév
Popular Playthings
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
5999566840869
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
55794
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló