40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ugears Vasúti Pályaudvar - mechanikus modell

Ugears Vasúti Pályaudvar  - mechanikus modell
Ugears Vasúti Pályaudvar  - mechanikus modell
Ugears Vasúti Pályaudvar  - mechanikus modell
Ugears Vasúti Pályaudvar  - mechanikus modell
Ugears Vasúti Pályaudvar  - mechanikus modell
Ugears Vasúti Pályaudvar  - mechanikus modell
Ugears Vasúti Pályaudvar  - mechanikus modell

Az Ugears az új, lenyűgöző sorozatát, az Ipar várost továbbfejlesztve újabb kiegészítést mutat be a gyűjteményhez: a Vasúti Pályaudvart.

Az Ipar város dokkjában, nem messze a robotgyáraktól felállított Manipulátor egy tisztán haszonelvű modell, ami semmiképpen sem teszi kevésbé szórakoztatóvá, mint a sorozat többi modellje. Az Ugears többi modelljéhez hasonlóan a Vasúti pályaudvar mechanikus modellt is úgy tervezték, hogy a szórakozás az összeszerelés befejezése után is folytatódjon. A dobozban található számos extrával a modell garantálja az izgalmas új időtöltés óráit.

Ha már az extráknál tartunk, a pályaudvarral együtt két sínszakaszt, az épülő csarnok, két ajtóval ellátott szállítóládát, darut, tehervagonokat és öt figurát is kapsz.

Tervezés és tervezés

A Vasúti pályaudvar egy három karral ellátott mechanikus karom, amely a síneken lévő platformon ül. A sínek párhuzamosan vagy egy sorban is összekapcsolhatók. A díszletet egy épülő, óriási gerendavázakból készült álfém csarnok egészíti ki, amely egyenesen az ipari korszakból érkezett, az egyik karakter, egy kalapácsos tetőfedő pedig a csarnok egyik gerendáján ül. A jelzőzászlókat tartó munkás segíti a pályaudvar kezelőjét a folyamat irányításában, míg az ásóval és a csavarkulccsal dolgozó munkás a dokkokban a saját dolgával törődik.

A modell a dokkok egyik legfontosabb berendezését, a darut is tartalmazza. Ez szinte egy kézmozdulattal szétszedhető és újra összerakható. A kiegészítő mechanizmusokkal a daru forgása és szöge akár terheléssel is rögzíthető.

A beállítás fontos kiegészítője pedig a teherhordó kocsi lecsapódó oldalakkal. A szétszerelt daruval együtt könnyedén be- és kirakodhatja a teherrakodóládákat, és új rendeltetési helyre szállíthatja őket.

A készlet minden alkatrésze kiváló minőségű rétegelt lemezből készült, és az összeszereléshez nincs szükség extra anyagokra vagy szerszámokra.

Hogyan működik?

Maga a karom egy platformon ül, amely kézzel vagy szelep segítségével forgatható. A modell elülső részén található a kezelőfülke, amely védőfedéllel és állítható fényszóróval van felszerelve. A fülke óramutató járásával ellentétes irányú forgatása kapcsolja a pályaudvar üzemmódjait:

-alaphelyzet (vezetési mód) - a karmok forgóplatformja zárolva, a modell a pálya mentén mozog;
-90 fokos fordulat (szabad üzemmód) - a forgóplatform ki van reteszelve;
-180 fokos fordulat (rakodási üzemmód) - a modellek kerekei a síneken lévő párkányhoz csatlakozó első tengelyen lévő fogaskerékkel együtt reteszelve vannak.

A modell hátsó részén található a kar, amely a négy lábtartó emelését, leengedését és tartását vezérli, ami extra stabilitást biztosít a karom működtetése közben.

A csuklós csipesszel az Ugears Vasúti pályaudvar rendkívüli - akár 1 cm-es - pontossággal képes rakodni és mozgatni az áruszállító ládákat a Kocsiban. Az eredeti prototípusok alapján a pályaudvar megtanít a valós gépek, például daruk, kotrógépek, robotkarok stb. működési és szerkezeti sajátosságaira; mechanikájára és működésére.

Mindent egybevetve a Vasúti pályaudvar nagyszerű képességekkel rendelkezik mind összeszerelő modellként, amelyet izgalmas összerakni, mind pedig változatos funkciói miatt nagyszerű játékidő-társként. Ne feledkezzünk meg az oktatási értékéről sem, amelyet a nagyszerű, valós mintákon alapuló mechanika biztosít. Ha pedig úgy érzed, hogy még több szórakozást szeretnél a modellből, a pályaudvart bármikor összekapcsolhatod a gyűjteményedben található többi Ugears modellel a csatolónyílások segítségével.


Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Összetettség, nehézségi fok
összetett
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

13 450 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 67 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A Ugears Vasúti Pályaudvar Modell egy komplex építményt foglal magában, mely összeszerelése után további fejlesztő játékot biztosít minden korosztálynak. A forgókar és kanál segítségével a rakományokat lehet belehelyezni az éppen az állomáson várakozó vonat vagonjába. A játék szerkezetét tekintve nagyon komplex, ezért több órás összeszerelést igényel. Semmilyen csavar és ragasztó nem szükséges hozzá, csupán az elemek megfelelő egymásba illesztése adja a játék masszívságát. Ha pedig épp senki nem játszik vele, remek dísze lehet a szobának vagy a nappalinak, hiszen natúr színe harmonizál sokféle színvilággal. 

 

A modell mérete: 44.5*29*14.5 cm. A csomag mérete: 37.5*13.6*4.4 cm A játék 598 darabos. Az összeszerelés becsült ideje: 10-12 óra.

 

A Ugears termékek megtestesítik a természet egy darabkáját a szobában. A különleges, fa lemezekből álló játék önmagába véve kettős szerepet tölt be: először is izgalmas a megépítése, más részről kifinomult és letisztult, természetes dekorációs eleme a szobának, irodának vagy munkaállomásnak. A modellekben az elemek ragasztás nélkül összeilleszthetők, tervezésüknek köszönhetően tartós és időtálló darabok. Az összes modell mozgatható, vagyis valamilyen funkció végezhető vele (pl. a járművek fakerekeiken guríthatók, a dobozok nyithatók-zárhatók, más modellek tekerhetők, és a lendülettől mozognak). A Ugears famodellek természetes fából készülnek, natúr színük minden típusú polcok vagy asztalon jól mutat. A modellek fejlesztik a logikus gondolkodás, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában (a megépítéshez útmutatót kell használni) és a mechanika alapjainak megértésében. Bártan ajánljuk Mindenkinek, aki szereti a modellezést, a kreatív és igényes játékokat, a kihívásokat, és a bütykölést, kézügyességet igénylő elfoglaltságokat. 


Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184120600
Szállítási költség
1090
Cikkszám
55235
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló