40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Vontatóhajó mechanikus modell

UGEARS Vontatóhajó mechanikus modell
UGEARS Vontatóhajó mechanikus modell
UGEARS Vontatóhajó mechanikus modell

Ha valaha is szerettél volna vitorlázni a szabad hullámokon az elmosódott vonal felé, ahol a víz összeolvad az éggel, akkor szükséged lesz erre az új, édes tengeri modellre, amely segít felkészülni rád. 


A UGEARS Vontatóhajó egy páratlan és kreatív modell az irodába vagy a lakásba. A Ugears modellek fejlesztik a logikus gondolkodást, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. 

A Vontatóhajó részletes karosszériája úgy van megtervezve, hogy a gyönyörű mechanizmust mozgásban mutassa be.

 


Ajánlott korosztály
10 éves kortól
Játékidő
60 – 150 perc
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

16 040 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 80 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A Vontatóhajó meghajtásáról egy gumiszalag-motor gondoskodik, amelyet a gumi feszültsége hajt, és amelyhez egy csapágy kapcsolódik. A hajtómű az energiát a meghajtó kerékre és tovább az aszimmetrikus kerékpárra továbbítja. Az inga lassítja és kiegyenlíti a vontatóhajó mozgását.

A kerékpár aszimmetriája adja a modell egyedi mozgásmódját, amely a hullámokon ringatózó hajót imitálja, míg a működő inga sajátos zajt kelt, amely hasonló ahhoz, amit a valós életben sok hajó dízel motorja kelt.

A hajtókerék tekerőgombját egy racsnis fogaskerék blokkolja. Két vezérlőkar van, amelyek közül az egyik leállítja, a másik pedig elindítja a szerkezetet - ennek megfelelően stop és start kar.

Két kampós kötéllel kis teher - kerekes modellek vagy papírhajó - felakasztásához és szállításához. A vontatóhajód a felület típusától függően 1,5 és 3 méter között fog futni.

A kikötő a tenger kapuja. Nyisd ki ezt a kaput, készülj fel az útra, légy a kikötő ura az Ugears új, édes és megbízható vontatóhajójával.

Az Ugears Tugboat mechanikus modellkészlet 169 alkatrészből áll, amelyek fenntartható eredetű, kiváló minőségű fából készülnek, és minden megtalálható, amire az összeszereléshez szüksége lesz (beleértve a meneteket, a horgokat és a köteleket is). Az alkatrészek minősége csúcsminőségű: lézeres módszert alkalmaznak az elemek vágására egy rétegelt lemezből, amely pontos hajszálvágásokat biztosít.

A Ugears termékek megtestesítik a természet egy darabkáját a szobában. A különleges, fa lemezekből álló játék önmagába véve kettős szerepet tölt be: először is izgalmas a megépítése, más részről kifinomult és letisztult, természetes dekorációs eleme a szobának, irodának vagy munkaállomásnak. A modellekben az elemek ragasztás nélkül összeilleszthetők, tervezésüknek köszönhetően tartós és időtálló darabok. Az összes modell mozgatható, vagyis valamilyen funkció végezhető vele (pl. a járművek fakerekeiken guríthatók, a dobozok nyithatók-zárhatók, más modellek tekerhetők, és a lendülettől mozognak). A Ugears famodellek természetes fából készülnek, natúr színük minden típusú polcok vagy asztalon jól mutat. A modellek fejlesztik a logikus gondolkodás, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában (a megépítéshez útmutatót kell használni) és a mechanika alapjainak megértésében. Bártan ajánljuk Mindenkinek, aki szereti a modellezést, a kreatív és igényes játékokat, a kihívásokat, és a bütykölést, kézügyességet igénylő elfoglaltságokat.

 

Alkatrészek száma: 169
Becsült szerelési idő: 2,5 óra
Szint: Közepes
Modell mérete: 11,2 * 4,7 * 7,3 hüvelyk (28,5 * 12 * 18,5 cm)


Adatok
Márkanév
Ugears
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
4820184120983
Szállítási költség
1090
Cikkszám
55853
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló