40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Pillangó

UGEARS Pillangó
UGEARS Pillangó
UGEARS Pillangó
UGEARS Pillangó
UGEARS Pillangó
UGEARS Pillangó
UGEARS Pillangó

A UGEARS Pillangó egy páratlan és kreatív modell az irodába vagy akár lakásba. A Ugears modellek fejlesztik a logikus gondolkodást, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. 

A Ugears Pillangó nem egy statikus állványmodell, hanem egy animált kinetikus szobor. Minden egyes részletét úgy tervezték meg, hogy biztosítsa, hogy a saját helyére illeszkedjen, és a saját szerepét játssza ennek a kiváló mechanikának a működésében. A gumiszalag-motorral felszerelt mechanikus automata külső áramforrás vagy elem nélkül mozog, egy pillangó rebbenését imitálva.


Ajánlott korosztály
10 éves kortól
Játékidő
60 – 240 perc
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 430 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Az összeszerelés blokkokból épül fel: kezdetben a részleteket kell összerakni, hogy kisebb blokkokat alkossanak, amelyek a maguk részéről a teljes modellt alkotják majd.

A Pillangó finom szárnyai kézműves papírból készültek. Az alsó szárnyak dőlésszöge a modell működése közben változik, hogy az automata mozgása hasonlítson egy valódi pillangóéhoz. Két elülső lábpárja mozog, miközben a szárnyak rebegnek. A hátsó lábpár a gumiszalagos motor indító/leállító karjaként szolgál. A pillangód két szárnykészlettel érkezik: egy színes és egy kevésbé világos, bézs színű szárnyakkal, amelyeket tetszés szerint festhetsz.
A pillangó egy virág alakú platformon ül. A rugalmas támaszték kissé megpattintja a modellt, így a mozgása valósághűbbé válik, így a Pillangó táncol és lobog a levegőben a virághoz közeledve.

 

A Ugears termékek megtestesítik a természet egy darabkáját a szobában. A különleges, fa lemezekből álló játék önmagába véve kettős szerepet tölt be: először is izgalmas a megépítése, más részről kifinomult és letisztult, természetes dekorációs eleme a szobának, irodának vagy munkaállomásnak. A modellekben az elemek ragasztás nélkül összeilleszthetők, tervezésüknek köszönhetően tartós és időtálló darabok. Az összes modell mozgatható, vagyis valamilyen funkció végezhető vele (pl. a járművek fakerekeiken guríthatók, a dobozok nyithatók-zárhatók, más modellek tekerhetők, és a lendülettől mozognak). A Ugears famodellek természetes fából készülnek, natúr színük minden típusú polcok vagy asztalon jól mutat. A modellek fejlesztik a logikus gondolkodás, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában (a megépítéshez útmutatót kell használni) és a mechanika alapjainak megértésében. Bártan ajánljuk Mindenkinek, aki szereti a modellezést, a kreatív és igényes játékokat, a kihívásokat, és a bütykölést, kézügyességet igénylő elfoglaltságokat.

 

A modell mérete: 29*55*40 cm. A csomagolás mérete: 37*17*3 cm.

A Ugears Pillangó modell 161 darabból áll.

 


Adatok
Márkanév
Ugears
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
4820184121010
Szállítási költség
1090
Cikkszám
55851
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló