40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Differenciálmű
UGEARS Differenciálmű
5 980 Ft

UGEARS Differenciálmű

UGEARS Differenciálmű
UGEARS Differenciálmű
UGEARS Differenciálmű
UGEARS Differenciálmű
UGEARS Differenciálmű

Ismerje meg a Differenciálmű működését
A Differenciálmű egy stilizált oktatási modell, egy interaktív tanulmányi útmutató a mechanizmushoz, kizárólag annak lényegi elemeinek és működési elveinek elsajátításához. A UGEARS Differenciálművet úgy tervezték, hogy az ugyanazon a tengelyen ülő meghajtó kerekek különböző sebességgel forogjanak és különböző távolságokat tegyenek meg egyidejűleg.

Ez a mechanizmus lehetővé teszi, hogy az autó a kerekek megcsúszása nélkül kanyarodjon, megakadályozza a kerekek megcsúszását, csökkenti a gumiabroncsok kopását, és megkönnyíti a vezető számára a kanyarba való be- és kihajtást.

 

 


Ajánlott korosztály
10 éves kortól
Játékidő
60 – 120 perc
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 980 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A differenciálműveket elsősorban autókban használják az erőátviteli mechanizmus részeként. Javítják az autó manőverezőképességét és teljesítményét.

Az autó differenciálművét Onesiphore Pecqueur francia mérnök találta fel 1825-ben. A 20. század 1930-as éveiben Ferdinand Porsche német autómérnök jelentős fejlesztéseket hajtott végre a szerkezeten.

 

A differenciálmű összeszerelése után a kart az 1. (Fel) állásba nyomva oldhatja fel a blokkolást, és a hajtáskerék vagy a kerék elforgatásával mindkét kereket mozgásba hozhatja. A vezérlőkar a bal és a jobb kerék zökkenőmentes blokkolását szabályozza egymástól függetlenül, balra, illetve jobbra elforgatással. A kar "le" állásában a két kerék merev tengelykapcsolásban van, és vagy együtt forognak (a hajtómű vagy egy kerék által hajtva), vagy egyszerre reteszelődnek (a kerék karja által).

 

A modellekben az elemek ragasztás nélkül összeilleszthetők, tervezésüknek köszönhetően tartós és időtálló darabok. Az összes modell mozgatható, vagyis valamilyen funkció végezhető vele (pl. a járművek fakerekeiken guríthatók, a dobozok nyithatók-zárhatók, más modellek tekerhetők, és a lendülettől mozognak). A Ugears famodellek természetes fából készülnek, natúr színük minden típusú polcok vagy asztalon jól mutat. A modellek fejlesztik a logikus gondolkodás, a finommotorikát és a kézügyességet, a szem-kéz koordinációt, és a térlátást. A különleges fa anyagnak köszönhetően az érzékelés-tapintás is fejlődik a játékkal, valamint segít a szabálykövetés elsajátításában (a megépítéshez útmutatót kell használni) és a mechanika alapjainak megértésében. Bártan ajánljuk Mindenkinek, aki szereti a modellezést, a kreatív és igényes játékokat, a kihívásokat, és a bütykölést, kézügyességet igénylő elfoglaltságokat.

Modell mérete: 6,9 * 5,3 * 4,1 hüvelyk (17,5 * 13,5 * 10,5 cm)
Csomag mérete: 8,1 * 7,4 * 2,5 hüvelyk (20,5 * 18,8 * 6,3 cm)
Alkatrészek száma: 163
Becsült összeszerelési idő: 1-2 óra


Adatok
Márkanév
Ugears
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
4820184121089
Szállítási költség
1090
Cikkszám
55856
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló