40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Phix pszichológiai társasjáték - kiskamaszoknak

Phix pszichológiai társasjáték - kiskamaszoknak
Phix pszichológiai társasjáték - kiskamaszoknak
Phix pszichológiai társasjáték - kiskamaszoknak

A piacon egyedülálló, Phix Pszichológiai Társasjáték 9-13 éves kamaszok számára.

Töltsük hasznosan az otthon töltött időt a gyerekeinkkel! Sok családban nehézségeket okoz kibeszélni a sérelmeket, érzéseket. Ez a játék segíthet nektek feloldani ezeket a gátakat. Lenne kedved megismerni a kis kamaszodó gyermeked gondolatait? Beszélj kendőzetlenül a saját érzéseidről, kamasz éveidről. Több dolog miatt is fogjátok imádni ezt a játékot, de talán a nevelés és a gyermekek megismerése lesz az, amitől igazán értékes lesz a játékkal eltöltött idő!
Nem értesz szót kamasz gyermekeddel? Nem érted, mi zajlik a lelkében?
A PHIX Önbizalom-fejlesztő, lelki problémát kezelő, pszichológus által készített társasjáték sok mindenben segítségedre lehet. 
 A játék segítségével megtanulhattok, egymásra figyelve kommunikálni, erősíteni a magad és gyermeked önbizalmát, továbbá fejlesztheted az egymás közti kommunikációt, érzelmi kultúrát, a családon belüli összetartást és bizalmat.

A mai világban a kiskamaszoknak rengeteg problémával kell megküzdeniük, amik bántják a lelküket. Ezekkel a problémákkal még nem tudnak egyedül megküzdeni, éppen ezért; NE HAGYJUK ŐKET MAGUKRA!

Sok témakört értint a játék, viszont a fontosabbak az iskolai problémákról, barátokról és prevencióról szólnak.


Ajánlott korosztály
9 éves kortól
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

12 990 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Játék menete:
A játékot az a játékos kezdi, aki a legtöbbet dob a dobókockával. Utána a második legtöbbet dobott játékos következik, és így tovább. 
A dobókocka által dobott számot leszámolva lépj az adott mezőre, majd a " Játékról " címszó alatt leírtak szerint válaszolj a kártyán szereplő kérdésére. 
A játékot az a játékos nyeri, aki a bónuszkártyán lévő feladatot maradéktalanul teljesítette, és az így kapható pontokból a legtöbbet szerezte a játék során Pontokat csak a bónusz feladatokkal lehet szerezni. / 
Ebben a játékban nincs” Cél” mező. Ha úgy sikerült dobnod, hogy a játékmező elfogyott, akkor a játéknak számodra vége. Számold össze a bónuszpontjaidat!   Az a nyertes, aki a legtöbb pontot gyűjtötte!    

A játék tartalma:

- 1 játéktábla

- 1 dobókocka

- 1 homokóra

- 4 bábú

- 1 lufi

- 1 pszichológiai tanácsokat tartalmazó füzet, ami 144 oldal hasznos tanácsot is tartalmaz


Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999860412007
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
58708
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló