40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Osztályharc társasjáték

1917. márciusába csöppentek, ahol két hatalom harca dúlt, az év hátralevő részében ti is megtapasztalhatjátok, hogy milyen is volt ez.  Az orosz cár a trónja lemondására kényszerült, helyét az Ideiglenes Kormány vette át. A másik nagyhatalom az a Petrográdi Szovjetek voltak.
Ebben a két fős párbajban a szemben álló felek egyikének hatalmat és befolyást kell szereznie, hogy a végén a te pártod kerüljön ki győztesként.


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
1 – 2 játékos részére
Játékidő
30 – 60 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,6/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

8 860 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

Dual Powers: Revolution 1917 (2018), Osztályhar társasjáték

Minden forduló elején minden játékos öt parancskártyát húz (ebben a fordulóban csak ezeket a kártyákat húzza), és ezek közül az egyiket képpel lefelé fordítva, titkos célként rakja le magának. Ezek a titkos célok egy olyan területet jelentenek, amelyet a kör végén a nyugtalansági terület mellett pontoznak. Minden játékos egy-egy kört tesz meg, így összesen négy kört tesz meg körönként. Egy körben az aktív játékos kijátszik egy parancsnok- vagy vezérkártyát, a kijátszott kártya bal felső részén található mennyiséggel megegyező napokat mozgat a naptárban, majd vagy egységeket toboroz a kártyán látható területre, vagy végrehajtja a kártya jobb oldalán látható akciót. Amint minden játékos négy kört megtett, megkezdődik az adott forduló pontozása.

Pontozás:
Minden fordulóban három terület kerül pontozásra; az a terület, amely a táblán látható módon ebben a fordulóban nyugtalanságban van, valamint a játékosok titkos céljának megfelelő két helyszín. Ezek a célterületek megegyezhetnek a nyugtalansági területtel. Az a játékos, akinek a toborzott egységek tekintetében a legnagyobb az ereje ezeken a területeken, az kapja a titkos célok pontjait vagy a nyugtalansági terület pontjait. Ez függhet a naptári hónaptól. A pontszerzés után minden egység ezeken a területeken a kimerült oldalára fordul. Ha egy játékos eléri a pontsáv végét, akkor nyer. A játékos akkor is nyerhet, ha a pontszámláló az ő oldalára kerül az októberi vagy novemberi naptári hónapokban.

Ha a játék még nem ért véget, akkor a következő kört úgy kezdjétek, hogy az előző körben kijátszott összes kártyát eldobjátok, beleértve a titkos célokat is. Ezután dobjátok el a nyugtalansági mezőn lévő régiópikkelyt, és a blokádhelyről a tábla nyugtalansági mezőjére helyezzétek át a zárolásjelzőt. Cseréljétek ki a blokádfoltot egy új jelzővel a régiójelzők közül, majd mozgassátok a blokádjelzőt a térképen úgy, hogy az megfeleljen ennek az új blokkolt régiónak.

A játék tartalma:

- 1 játéktábla

- 1 szabálykönyv

- 6 körzetlapka

- 64 kártya

- 8 vezetőjelölő

- 26 egységjelölő

- 1 pontjelölő

- 1 blokádjelölő

- 1 napjelölő

- 1 hónapjelölő

- 3 céljelölő

- 1 a nép akarata jelölő

- 27 ellenzékjelölő

- 3 nehézségi szint jelölő

DÍJAK ÉS KITÜNTETÉSEK
2018 Golden Geek Legjobb 2 játékos társasjáték jelölése

Eredeti név: Dual Powers: Revolution 1917 (2018)

Tervezte: Luis Francisco, Kwanchai Moriya


Adatok
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
5999566844126
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,20/5
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
55973
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló