40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Ló mechanikus modell - Ugears
Ló mechanikus modell - Ugears
15 200 Ft

Ló mechanikus modell - Ugears

Ló mechanikus modell - Ugears
Ló mechanikus modell - Ugears
Ló mechanikus modell - Ugears
Ló mechanikus modell - Ugears

Mielőtt a gőz kora átvette volna az uralmat a világ felett, és drasztikusan megváltoztatta az emberi tevékenység minden területét, az utazók számára az egyetlen megbízható közlekedési eszköz az erős és gyors lovak voltak. Az Ugears a csúcstechnológiáktól és az ultranagy sebességtől távolabbra tekint, hogy a természetet és a mechanikát egyesítő modellel - a Bionikus Lóval - értékelje a lóháton való utazás korát. Ismerjétek meg a Ló mechanikus modellt a Ugearstől.


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

15 200 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A Ló négylábúvá tétele volt a projekt egyik fő kihívása. A korábban számos mérnök által tervezett járásmechanizmusokban a mozgó szerkezet stabilitását kiegészítő végtagok vagy egyéb extra támaszok segítségével valósították meg. Az Ugears varázslói okosabb módot találtak a mozgás stabilitásának elérésére. A modell abszolút egyedülálló mechanizmusa, amely valódi négylábúvá teszi a Lovat, egy vadonatúj innováció, amelyet az Ugears fejlesztett ki.

 

A tervezők különös figyelmet fordítottak az állat lábainak anatómiájára, hogy az összes ízület és mozgás nagyban hasonlítson egy igazi lóéhoz. A lábak animálásához a mérnökök egy karmos mechanizmust valósítottak meg.

 

A Ló mechanikus modell nem fog téged a horizonton túlra vinni - az a távolság, amit egy tekeréssel meg tud tenni, meglehetősen korlátozott. Bár elég, ha megfigyeljük az egyedülálló mechanizmus működését, és élvezzük a modell mechanikájának szépségét.

A ló sörénye és farka, amelyek a szélben áramlani hivatottak, rugalmas gumiszalagokból készültek. Mozgás közben a mechanoid megrázza a fejét, lengeti puha gumisörényét.

 

Az Ugears Ló mechanikus modellkészlete kiváló minőségű fából készült, és mindent tartalmaz, amire az összeszereléshez szükséged lehet. Az alkatrészek minősége elsőrangú: a rétegelt lemezből készült elemek kivágásához lézeres módszert alkalmaznak, amely hajszálpontos vágásokat biztosít. A részleteket ki kell húzni a deszkákból, és össze kell szerelni, hogy egy teljes modellt alkosson. Mint minden más Ugears modell, ez is tartalmaz lépésről - lépésre, színes, valóban könnyen követhető útmutatót 11 nyelven (angol, német, ukrán, francia, lengyel, spanyol, orosz, török, olasz, kínai és koreai), és nem igényel sem ragasztót, sem speciális szerszámokat ahhoz, hogy teljesen össze lehessen szerelni a működőképes, önjáró lóvá.

 

A modell méretei: 35*29*12.5 cm A csomag mérete:37.8*17*4.2 cm

A Ló mechanikus modell 410 darabból áll.


Adatok
Márkanév
Ugears
Játékszabály nyelve
Magyar
EAN
4820184120884
Szállítási költség
1090
Cikkszám
55676
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló