Elementáli futam logikai játék

Raktárkészlet: VAN
Elementáli futam logikai játék
Elementáli futam logikai játék
Elementáli futam logikai játék
Elementáli futam logikai játék
Elementáli futam logikai játék
Elementáli futam logikai játék
Elementáli futam logikai játék
Elementáli futam logikai játék
Várható kiszállítás : 2021.04.21
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Ahogy azt a neve is mutatja, hogy sajtról és egerekről lesz szó. A négyzetes pálya felszíni kialakítása igazodik a sajtokhoz, amiben egerek bújnak meg. Az egyik oldalán csak a farkincájuk lóg ki, míg a sajt másik oldalán az egerek “képesebb” fele vigyorog rád. “Cheese!”. 

50 feladványt találsz a dobozban 3 nehézségi fokra csoportosítva, természetesen megoldó kulcsokkal. A kiválasztott feladványt el kell helyezni a táblán. A sajt darabokból (van egy és két egységnyi méretű elem) lakmározó egereket úgy tedd le, hogy a farkincájuk látszódjon csak ki, majd addig kell forgatva görgetni a sajt kockákat, amíg az összes egér vigyorgó feje felülre nem kerül. Számolj, kombinálj előre, mert a cél, hogy minél kevesebb forgatással oldd meg a feladatot.

4 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

Az otthoni tanulás óriási kihívás a családok számára a jelenlegi helyzetben megfelelő háttér és digitális segédanyagok nélkül. Hamar türelmét veszítheti a gyerek és a szülő egyaránt. Mindenki hétköznapi hős. Új ötletek, praktikák kikísérletezése szükséges, hogy a koncentráltságot és a motiváltságot fenntartsuk vagy visszaállítsuk, holott sokszor a szülő is belefáradt. 

Mivel zökkentsük ki a tanulási ellenállást vagy milyen hasznos játékkal töltsük ki a tantárgyak közötti pihenési időt? 

Biztosan emlékeztek azokra az old-school logikai játékokra, amikkel anno mi is játszottunk két-három dimenzióban papíron vagy műanyag keretbe zárva (amőba, sakk, gyufaszálas játékok, ötödölő, malom). Ezek a játékok újjászülettek, sőt reneszánszukat élik. Az ilyen típusú logikai játékok nem pusztán próbálkozásra épülnek. Összetett gondolkodást, több lépésnyi előrelátást, kombinációs készséget, térlátást igényelnek. Túlterhelt, stresszes, ‘befeszült’ időben nyugodtan nyúljunk vissza hozzájuk. 

A logikai játékok szabályjátékok. A kisgyermekkori mozgásos szabályjátékok intellektuális változatai. Iskolás korban sajnos egyre kevesebb idő jut a mozgásos kinti játékokra, amelyek szintén szabályokon alapulnak (pl fogócska, bújócska, kiütő). A logikai játékok óriási előnye, hogy egyedül játszhatóak, nem igényelnek udvart és játékosan törik meg az otthon tanulás monotonitását. 

A logika játékokban is van egy keret, egy főszabály, amelyen belül kreatívan oldhatók meg, kísérletezhetők ki a megoldások. Ahogy érik a gyermek logikai képessége, egyre kevesebb lépésből tudja megoldani a feladatot. A logikai játékoknak gondolkodás fejlesztő hatása van. A gondolkodás stimuláló szerep pedig a matematikatanulás kihagyhatatlan összetevője. 

Gondoljunk úgy erre a nem várt időszakra, mint nagyszerű lehetőségre, hogy a napjainkban sokat kifogásolt oktatás ‘nem-gyerekbarát’ formáját átalakításuk, és saját gyermekünk tanulási stílusát a leghatékonyabbá, legtesthezállóbbá formáljuk.

A kihívás mellett érdekes látni, hogyan gondolkodik gyermekünk, hogyan visz végig egy feladatot, hogyan kezd hozzá, mivel hívja elő hozzá a szükséges ’tudás’, minek mentén jegyzi meg, mihez köti. Érdekes felismerés, tükör, hogy mi hogyan gondolkodunk, és ő kire ütötte ebből a szempontból a családban.

A POPULAR logikai játékok izgalmas, várva várt pihentető kihívások pl. tanulás közben.

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
8 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Márkanév
Popular Playthings
Játék nyelve
magyar
Játékidő
15 perc
EAN
5999566840786
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
elementali_futam_840786
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!