40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

ETIQ társasjáték
ETIQ társasjáték
15 490 Ft

ETIQ társasjáték

ETIQ társasjáték
ETIQ társasjáték
ETIQ társasjáték
ETIQ társasjáték

Az ETIQ egy magyar fejlesztésű társasjáték, mely teljesen egyedi a társasjáték piacon. Család és a társadalom etikai kérdései, munkahely és iskola morális problémái, orvosetikai, ökoetikai kérdések, izgalmas felvetések az írott jog határairól, klasszikus dilemmák, valamint további érdekes történetek. Minden kártya egy-egy szituációt mutat be nagyon alapos részletezéssel. Teljesen be tudod élni magad a sztoriba. És a végén ott a kérdés: TE hogy döntenél?

Különböző fajsúlyú történetek találhatóak a játékban. Ez nem az a pörgős patyjáték, hanem a beszélgetős, ráérős, elgondolkodtató féle. Lehet egy este alatt 2-3 történetet tudtok megbeszélni, de semmi gond. Legközelebb folytatjátok.

Az ETIQ társasjáték egy izgalmas és elgondolkodtató élményt nyújtó játék, mely során a résztvevők a morális és etikai kérdéseket vitatják meg, miközben barátaikkal, családtagjaikkal vagy munkatársaikkal közösen töltik az időt. A játék 3-6 fő részére ajánlott, 14 éves kortól, és egy átlagos játékmenet 60-90 percig tart és 60 történetet tartalmaz. A játék komolyságát tüközi a minősége is. Nagyon magas minőségű játékról van szó, amit alaposan, hosszasan, átgondoltan tervezett a játék megalkotója Hivessy Zoltán. A grafikája egyedi és rejt egy kis titkos is magában....

Az ETIQ játék célja, hogy a játékosok konkrét helyzetekre épülő etikai dilemmákon keresztül fejlesszék vitakészségüket, szélesítsék látókörüket és megismerjék egymás értékrendjét. A játékmenet során a résztvevők olyan témákba merülhetnek el, mint a családi és társadalmi etikai kérdések, munkahelyi és iskolai erkölcsi problémák, orvosetikai és ökoetikai témák, valamint az írott törvények határairól szóló izgalmas gondolatok.

Az ETIQ társasjátékban található sztorikártyák egyedi történeteket és dilemmákat tartalmaznak, melyeket a játékosoknak meg kell vitatniuk, és saját érvelésük alapján dönteniük kell a helyzetben. A döntéshozatal során fontos, hogy a játékosok megértsék és megtárgyalják, miért hozták meg a döntésüket, ugyanis az ellentétes indítékok mentén is hasonló választ adhatnak.

Az ETIQ társasjáték ideális választás azoknak, akik szeretnek elmélkedni, szeretnék fejleszteni a vitakészségüket, és kíváncsiak a játékostársaik véleményére és érvelésére. Az ETIQ történetei nemcsak a játékmenet során, hanem önálló olvasmányként is szórakoztatóak és tanulságosak lehetnek, és alkalmasak csapatépítő tréningek vagy középiskolai etikai témájú foglalkozások témavezetőiként is.

 

Nézd meg a többi Pszichológiai társasjátékot is!


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
3 – 6 játékos részére
Játékidő
60 – 90 perc
Videós játékbemutató
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

15 490 Ft
Részletek
Az ETIQ társasjáték egy nagyszerű lehetőség arra, hogy együtt gondolkodjunk az életről, a társadalomról, és az etikai kérdésekről. A játék egyedi történetei és dilemmái garantáltan elgondolkodtatnak és vitára ösztönöznek, és lehetőséget adnak arra, hogy megismerjük egymás nézőpontjait és értékrendjét. Az ETIQ egy magyar fejlesztésű társasjáték, amely minőségi anyagokból és magas szintű tervezéssel készült, így garantáltan hosszú évekig szolgálja majd a játékosok szórakozását és fejlődését._x000D_
_x000D_
Az ETIQ társasjátékban 60 történet található, amelyek különböző élethelyzetekre épülő etikai dilemmákat mutatnak be. A játék 3-6 fő részére ajánlott, 14 éves kortól, és egy átlagos játékmenet 60-90 percig tart. Az ETIQ egy beszélgetős, elgondolkodtató játék, amelynek célja, hogy fejlessze a vitakészséget, szélesítse a látókört, és megismertesse az emberekkel egymás értékrendjét. Az ETIQ társasjáték ideális választás csapatépítő tréningekre, iskolai foglalkozásokra, vagy egyszerűen csak egy baráti estére._x000D_
_x000D_
Az ETIQ társasjáték elnyerte a 2019-es Golden Geek Awards "Best Party Game" díját, ami bizonyítja, hogy ez egy kiválóan sikerült játék, amely elnyerte a játékosok és a szakmai zsűri tetszését is. Ha szereted az elmélkedős játékokat, és szeretnéd fejleszteni a vitakészségedet, akkor az ETIQ társasjáték tökéletes választás számodra. Ráadásul, ha most rendeled meg, akkor még ajándékba kapsz egy másik pszichológiai társasjátékot is. Ne habozz, rendeld meg az ETIQ társasjátékot még ma, és élvezd a fejlesztő és szórakoztató élményt, amit ez a játék nyújt!
Adatok
EAN
9786150136660
Szállítási költség
1090
Nyelv
Magyar
Népszerűség
⭐⭐⭐⭐⭐ (150)
Cikkszám
60072
Saját videó
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló