40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Britannia társasjáték - magyar kiadás
Britannia társasjáték - magyar kiadás
10 890 Ft

Britannia társasjáték - magyar kiadás

Britannia társasjáték - magyar kiadás
Britannia társasjáték - magyar kiadás
Britannia társasjáték - magyar kiadás

Britannia társasjáték - Hódítások és csaták újrajátszva (Lewis E. Pulsipher játéka)

A több mint 20 éve sikeres klasszikus hadijáték, a Britannia már szá­modra is hozzáférhető magyar nyelven! Segítségével újraélheted a római inváziótól a normann hódításig ter­jedő évezredet, számos törzs és nép vezéreként vívhatod újra a sziget fontos csatáit, és szabhatsz más irányt történelmének. Vezesd harcosaidat, semmisítsd meg ellenségeidet, építs saját birodalmat ravasz stratégiával – s közben támaszkodj a történelemre! Britanniában új királyt koronáznak – talán Te leszel az!

Ajánlott korosztály
12 éves kortól
Játékosok száma
3 – 5 játékos részére
Játékidő
180 – 300 perc
Boardgamegeek.com értékelés
7,23/10
Összetettség, nehézségi fok
nagyon összetett
Várható kiszállítás
2023.06.12
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Raktáron
10 890 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 54 Ft
Részletek

Rövid áttekintés:
A Britannia táblás, stratégiai társasjáték 3-5 játékos részére. A játék a római inváziótól a normann hódításig eleveníti fel a háborúkat és a népek vándorlásait. Mindegyikőtök több népet is irányít. A játékban öszszesen tizenhét nép található, melyek mindegyike Britanniában élt, vagy települt oda i. sz. 43 és 1085 között. Természetesen a tizenhét nép mindegyike sosincs jelen egyszerre, egy időben. A játék kezdetén csak hat nép alakítja a térség történelmét; idővel újabbak érkeznek, mások pedig eltávoznak vagy eltűnnek. A játék kezdetén például a Galliából érkező római csapatok éppen partra szállnak, ám az ötödik forduló után elhagyják a játékot – miként valóban tették azt a rómaiak, mikor kiürítették Britanniát az i. sz. IV–V. század fordulóján. Hasonlóképp a népek vezérei (mint Arthur vagy Knut) is a megfelelő történelmi pillanatban jelennek meg. Ugyanaz a játékos tehát a játék más-más pontján különböző népeket irányít, de ugyanazon pillanatban is többet; eltérő célokkal, különböző vezérek lobogói alatt. A cél az, hogy a lehető legtöbb győzelmi pontot gyűjtsétek össze. Ez főként úgy lehetséges, hogy az általatok irányított népek a megfelelő pillanatban foglalnak el bizonyos területeket – a részleteket a néplapokon olvashatjátok. Mindez persze szükségszerűen azzal jár, hogy a különféle népek harcba szállnak egymással. Némelyik nép más módon is szerezhet győzelmi pontokat; például a rómaiak vagy az angolok úgy, hogy más népek meghódolnak nekik, egyes népek pedig úgy, ha vezetőjükből király vagy nagykirály (bretwalda) válik.

 

A játék tartalma:
- 1 szabályfüzet
- 1 játéktábla
- 251 egység, négy színben (vörös, kék, sárga, zöld); ezek jelképezik a gyalogosokat, lovasokat, vezéreket, római erődítményeket és az erődített szász városokat
- 17 néplap
- 175 győzelmipont-jelző (1-esek, 5-ösök és 25-ösök)
- 16 lakosságjelző
- 1 fordulójelző

- 5 dobókocka

 

Britannia játékszabály >> klikk ide


Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
699788109205
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com nehézségi szint
3,17/5
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
58025
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló