40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjáték
Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjáték
47 990 Ft

Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjáték

Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjáték

Kedves Társasjáték Rajongó!

Készülj fel egy felejthetetlen kalandra az Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjátékban, ahol Te lehetsz az, aki fényt hoz a sötétségbe! Ez a teljesen kooperatív, börtönjáró társasjáték páratlan élményt nyújt, ahogy együttműködve kell legyőznöd és megállítanod a sötétség terjedését.

Minden játékos választhat egy lenyűgöző hőst a küldetéshez, akivel megkísérlitek lenyűgöző ellenségek hordáit legyőzni, miközben a játék változatos osztályai többféle stratégiát és játékmódot kínálnak. Mindegyik osztály egyedi képességekkel rendelkezik, így garantált, hogy minden játék izgalmas és kihívásokkal teli lesz.

A játék során a börtönmászó forgatókönyvek különböző helyzetek elé állítanak, ahol csak a bátorságotok, összehangolt cselekedeteitek és stratégiátok vezethet a győzelemhez. Lélegzetelállító kalandokban és csatákban vesztek részt, ahol minden egyes döntés számít.

Miért a Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjátékot válaszd?

  • ⚔️ Felejthetetlen kooperatív élmény a család és barátok számára.
  • ????️ Izgalmas, változatos osztályok és hősök, rengeteg újra játszhatósággal.
  • ????️ Lenyűgöző történetek és kihívások a börtönmászó forgatókönyvek által.
  • ???? Minőségi játékelemek és figyelemre méltó grafika teszik igazán élvezetessé a játékot.

Ne habozz hát, és csatlakozz a fényhozók csapatához az Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjátékkal, ahol a sötétség legyőzéséért harcolsz. Ez a játék a tökéletes választás mindazok számára, akik izgalmas kihívásokra és felejthetetlen társasjáték estékre vágynak.

Rendeld meg még ma, és várd velünk a kaland, izgalom és összhang élményét, amit csak egy igazán nagyszerű társasjáték tud nyújtani!


Ajánlott korosztály
14 éves kortól
Játékosok száma
1 – 6 játékos részére
Játékidő
60 – 120 perc
Boardgamegeek.com értékelés
8.0/10
Összetettség, nehézségi fok
nehéz
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

47 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 240 Ft
Részletek
A Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjátéknak rengeteg rajongója van világszerte, és mostantól Magyarországon is elérhető! A játékot 1-6 játékos játszhatják, és ajánlott korosztály 14 éves kortól. A játékidő általában 60-120 perc, így ideális választás lehet egy hosszabb baráti összejövetel vagy családi játék estére.

A Massive Darkness 2 egy teljesen kooperatív játék, amelyben a játékosoknak össze kell fogniuk a sötétség ellen. Minden játékos egy hatalmas hőst irányít, aki a küldetés során különböző osztályokat kaphat, amelyek minden játékban új lehetőségeket és kihívásokat kínálnak. A játék célja, hogy a játékosok együttműködve győzzék le az ellenséget, és elérjék a céljukat.

A játékmenet során a játékosok egy börtönben játszódnak, és különböző forgatókönyvekkel kell megbirkózniuk. A játék kihívásai minden játékban mások, így mindig új élményekkel gazdagodhatunk. Az ellenségekkel való küzdelmek izgalmasak és kihívást jelentenek, így a játékosoknak össze kell fogniuk, hogy legyőzzék őket.

A Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjáték elnyerte a 2020 Golden Geek Awards "Best Thematic Board Game" díját, amely bizonyítja, hogy ez egy fantasztikus választás minden rajongó számára. Ha szereted a fantasztikus történeteket és az izgalmas kalandokat, akkor a Massive Darkness 2 a tökéletes választás számodra.

Vásárold meg most a Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjátékot, és élvezd a fantasztikus játékmenetet és a barátaiddal való együttműködést! Mélyedjetek el a játék izgalmas világában, és győzzétek le a sötétséget együtt!
Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
magyar
EAN
9786155228070
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,54/5
Szállítási költség
1090
Cikkszám
69448
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló