40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Tűz és felejtés mechanikus modell
Tűz és felejtés mechanikus modell
5 830 Ft

Tűz és felejtés mechanikus modell

Tűz és felejtés mechanikus modell
Tűz és felejtés mechanikus modell
Tűz és felejtés mechanikus modell
Tűz és felejtés mechanikus modell
Modell mérete: 28*14,5*4 cm (11*5,7*1,6 in)
Csomag mérete: 24,8*9,2*1,4 cm (14,9*6,7*0,5 in)

Alkatrészek száma: 42
Az összeszerelés becsült ideje: 0,5 óra
Szint: Könnyű

A Tűz és felejtés egy fából készült mechanikus minimodell az új exkluzív Ugears Age of Bravery kollekcióból, amelyet az ukrán nemzet bátorságának szenteltek. Amióta Oroszország 2022 februárjában nagyszabású inváziót hajtott végre ukrán földön, a világ tanúja az ukrán hadsereg áldozatkészségének és profizmusának. Ezt a kollekciót "Age of Bravery" (A bátorság kora) névvel illettük, hogy tisztelegjünk az ukrán védők előtt a történelem során, akik hűségesen harcoltak és harcolnak Ukrajna békéjéért, népünkért, földünkért, szabadságunkért.

Az Ugears mérnökeit és tervezőit valódi történetek ihlették a frontról. A Fire and Forget modell az ukrán fegyveres erők katonáját ábrázolja, amint bátran közel megy, hogy leadjon egy lövést a Javelin hordozható páncéltörő rakétarendszeréből, és megsemmisítse a megszállók T-72B3-as harckocsiját. Az ukrán védő ügyes és pontos, az ellenséges harckocsi pedig megfizeti az árát. Éld át újra és újra a dicsőséges pillanatot, miközben a csúszdát működteted. A modell fogaskerék-rendszere belehajtja a rakétát a tankba, aminek hatására annak tornya felfelé és jobbra robban. Az ukrán katona számára a találkozás egy nap alatt lezajlott - máris újabb ellenséges tankok után kutat, amelyekre vadászhat. A megszálló számára felejtsd el!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Várható kiszállítás
2024.05.03
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Videós játékbemutató
Raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

5 830 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 29 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A Tűz és felejtés mechanikus modell nem csak egy egyszerű játék, hanem egy tiszteletadás azoknak az ukrán katonáknak, akik a bátorságukkal és elszántságukkal védték hazájukat. Ez a modell lehetővé teszi, hogy az emberek újra megélhessék és megtapasztalják a háborús helyzeteket és azokat a döntéseket, amelyeket a valódi katonák minden nap meghoznak.

A modell összeszerelése is nagyszerű élmény lehet a család és barátok számára. Az alkatrészek száma 42, az összeszerelés becsült ideje pedig csak 0,5 óra, így gyorsan és könnyen befejezhető. A modell mérete 28*14,5*4 cm (11*5,7*1,6 in), ami tökéletes méret a konyhaasztalon vagy az íróasztalodon.

Ez a modell alkalmas mindenki számára, aki szereti a mechanikai játékokat és érdekli a hadiipar történelme. Nem számít, hogy milyen korú vagy, a Fire and Forget modell mindenkinek örömet okozhat. Az ajánlott korosztály 14 évesnél idősebbek, de ez csak egy javasolt korosztály, akinek van már tapasztalata a modell összeszerelésében és a mechanikus játékok iránti érdeklődésében, azoknak előnyt jelenthet.

A játékidőt illetően, ez attól függ, hogy mennyire játszol vele és milyen gyakran. Azonban, ha elkezded használni a modellt, akkor biztosan nem fogod tudni letenni! A modell összeszerelése és használata közben rengeteg izgalmas és tanulságos percet tölthetsz el, ami mindenkinek élményt nyújt.

A Tűz és felejtés mechanikus modell több díjat is nyert már a tervezés és a minőség miatt. Az Ugears cég nagyon magas színvonalat tart a modelljeikben, és a Fire and Forget modell sem kivétel. Ha szereted a mechanikus modelljeit, akkor ezek a játékok biztosan elnyerik a tetszésedet.

Ha szeretnél egy olyan játékot, amely lehetővé teszi, hogy újra megélj egy fontos pillanatot az ukrán történelemből, akkor a Tűz és felejtés mechanikus modell a legjobb választás. Vedd meg magadnak vagy ajándékozd szeretteidnek, és élvezzétek az összeszerelés és a játék izgalmait!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121539
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57334
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló