40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Neptun küldetés mechanikus modell

Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Neptun küldetés mechanikus modell
Modell mérete: 13.4*3.9*1.6 in (34*10*4 cm)
Csomag mérete: 9.8*3.6*0.7 in (24.8*9.2*1.8 cm)

Alkatrészek száma: 44
Az összeszerelés becsült ideje: 0,5 óra
Szint: Könnyű

A Neptune Mission egy új, fából készült mechanikus modell az Ugears exkluzív Age of Bravery kollekciójában. Ezt a különleges sorozatot az ukrán nemzet és az ukrán hadsereg tiszteletére hoztuk létre, akik megvédik szülőföldjüket az orosz megszállókkal szemben, akik 2022 februárjában indítottak agresszív háborút.

A Neptune Mission modell megalkotásakor az Ugears tervezőit és mérnökeit a 2022. április 13-14-én éjszaka történt valós események ihlették, amikor Ukrajna fegyveres erői két Neptune hajóelhárító rakétával elsüllyesztették az orosz Fekete-tengeri flotta zászlóshajóját, a Moszkva cirkálót.

A moskva cirkáló ugyanaz a hajó volt, amely a háború elején megpróbálta elfoglalni az ukrán Zmiinyi, azaz "Kígyósziget" szigetét. Amikor az oroszok felszólították az ukrán katonaságot, hogy tegyék le a fegyvert és adják meg magukat, a bátor védők megmondták nekik, hogy hová menjenek. Az "orosz hadihajó menjen a p*csába" kifejezés a háború egyik jelszavává vált, és az eseménynek még egy ukrán bélyegen is megemlékeztek.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

6 540 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 33 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A Neptune Mission modell szórakoztató és kihívást jelentő kikapcsolódást nyújt mindazoknak, akik érdeklődnek a történelem és a technika iránt. Az összeszerelési idő kb. 0,5 óra, így rövid idő alatt elkészítheted a modellt, és élvezheted az egyedi mechanikus funkcióit. A modell szintje könnyű, így akár 14 éves kortól is élvezhető.

A 44 darabos készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt, és a csomag mérete kényelmesen elfér a kézben. A Neptune Mission modell alkalmas arra, hogy egyedül vagy barátokkal együtt építsétek össze, így akár versenyezhettek is, hogy ki tudja a leggyorsabban összerakni a modellt. A játékidő hossza függ attól, mennyire ügyesen építitek össze a modellt, és attól, hogy milyen gyakran játszotok vele.

Az Ugears márka sok díjat nyert az évek során, és a Neptune Mission mechanikus modell sem kivétel. Az exkluzív Age of Bravery kollekció egyik csúcspontja, amelyet a történelem és a technika iránt érdeklődőknek ajánlunk. A modell nagyszerű ajándék lehet barátoknak, családtagoknak, vagy egyedülálló alkalmakra is, mint például születésnapok, karácsonyi ajándékozás vagy Valentin nap.

Az Ugears minőségi alkatrészeket használ, és az összeszerelési útmutató részletes és könnyen követhető. A Neptune Mission modell egy izgalmas kihívás, amely különleges élményt nyújt az összeszerelés és a működés közben is. Ha szereted a mechanikus modellezést, vagy csak szeretnél egy kis kikapcsolódást, akkor a Neptune Mission modell tökéletes választás. Vásárold meg most, és élvezd az egyedülálló mechanikus funkciókat és a történelmi történetet!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121522
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57333
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló