40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

A Kóbor Grimbusz mechanikus modell

A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell
Kóbor Grimbusz mechanikus modell
Modell mérete: 7.7*2.6*5.9 in (19.6*6.5*15 cm)
Csomag mérete: 37,8*17*2,8 cm (14,9*6,7*1,1 in)

Alkatrészek száma: 268
Az összeszerelés becsült ideje: kb: 6 óra
Szint: Középszintű

Üsd a jegyed egy izgalmas kalandra!
A Harry Potter-sorozatból ismert Kóbor Grimbusz itt van, hogy megmentse a fiatal varázslókat, boszorkányokat és muglikat egyaránt. Ez a barkácsolt, fából készült mechanikus modellbusz izgalmas kiegészítője az Ugears Harry Potter gyűjteményének, és valóban egy nagyon okos mérnöki alkotás. A varázsvilág univerzumából származó, egyedi tulajdonságokkal rendelkező háromszintes busz megalkotásához Ugears tervezőink és mérnökeink ambiciózus célt tűztek ki maguk elé: olyan buszt kellett készíteniük, amely képes szűkülni és tágulni, és közben sebességet változtatni, akárcsak a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmben.

A száguldó Kóbor Grimbusz a busz tetején tárolt titkos kulcs segítségével tekert, erőteljes rugós motorjának köszönhetően képes végigszáguldani a mugli London utcáin (vagy a nappalidban). Emeld fel a szintén a busz tetején található varázslatos manipulátor gombot, hogy lezárd a hajtóműveket, és megakadályozd, hogy a busz elszaladjon, mielőtt az összes varázsló és boszorkány felszállt volna. Ha a busz megállt, most már kiveheted a titkos felhúzókulcsot, behelyezheted a busz oldalán lévő racsnis mechanizmusba, és néhányszor elforgathatod. A busz mozgásba lendítéséhez nyomd le a mágikus manipulátor gombot, miközben a busz kezedben tartod, majd engedd el! A Kóbor Grimbusz elrobog, hála a fogaskerekek rendszerének, amely a rugóról a kerekekre továbbítja az energiát, beleértve egy "flip" fogaskereket, amely lehetővé teszi, hogy a busz tovább guruljon.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Nincs raktáron

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

20 420 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 102 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
A Kóbor Grimbusz mechanikus modell egy fantasztikus ajándék mind azoknak, akik szeretik a Harry Potter univerzumot, mind azoknak, akik imádnak barkácsolni és játszani. Az 268 darabból álló modell összeszerelése nagy kihívást jelenthet, így ideális elfoglaltság lehet a nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek is. A középszintű nehézségi szint garantálja, hogy a modell építése izgalmas és szórakoztató legyen mindenki számára.

A Kóbor Grimbusz mechanikus modell nem csak egy kiváló játék, hanem egy igazi műalkotás is, amely bármelyik szoba dísze lehet. A modell elkészítése után a busz szabadon mozgatható, és valóban úgy működik, ahogy a filmben láthatjuk. Az izgalmas játékélmény és a fantasztikus dizájn mellett a modell összeszerelése is rengeteg kreativitást és kézügyességet igényel.

Az Ugears Harry Potter gyűjteményének részeként a Kóbor Grimbusz mechanikus modell az egyik legnépszerűbb játéka, és számos díjat nyert a kiváló minőségéért és az egyedi dizájnért. Az órákig tartó játékidő garantálja, hogy a modell nem csak egy rövid ideig fog elfoglalni, hanem hosszú órákra, sőt, akár napokra is leköti majd a játékosokat.

Ha szeretnél egy igazi különlegességet vásárolni, amely garantáltan örömet fog okozni mindenkinek, aki szereti a Harry Potter univerzumot vagy szeret barkácsolni, akkor a Kóbor Grimbusz mechanikus modell az ideális választás. Rendeld meg még ma, és induljon a varázslatos kaland!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121461
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57330
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló