40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Dragster mechanikus modell
UGEARS Dragster mechanikus modell
21 170 Ft

UGEARS Dragster mechanikus modell

UGEARS Dragster mechanikus modell
UGEARS Dragster mechanikus modell
UGEARS Dragster mechanikus modell
UGEARS Dragster mechanikus modell
Dragster mechanikus modell
A modell mérete: 15.3*4.7*5.1 in (39*12*13 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.2 in (37.8*17*3.1 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 321
Az összeszerelés becsült ideje: 8 óra
Szint: Haladó

A top fuel dragsterek a dragstrip vitathatatlan királyai. A top fuel dragsterek egy másodperc alatt képesek 1-100 km/h sebességre gyorsulni, 5 G erővel indulnak (több G-vel, mint egy repülőgép-hordozó fedélzetéről katapultált F-18-as) és 335 km/h-s végsebességgel, a top fuel dragsterek a technológia, az erő és a sebesség autóipari megtestesítői. Hosszú, szitakötőszerű testükkel, tüzes kipufogócsövükkel, nagy felső uszonyaikkal és ejtőernyővel történő megállásukkal ezek az ikonikus versenyautók régóta megmozgatják mindazok fantáziáját, akik szeretik a gyors autókat, egy jó kis fej-fej melletti csatát és egy csipetnyi őrültséget. A drag racing - egy egyenes pályán zajló gyorsulási csata - a kaliforniai száraz tómedrekben született az 1930-as években. Az 1950-es évek óta rendeznek regionális és országos bajnoki versenyeket dragsterek és motorkerékpárok számára az Egyesült Államokban, és onnan a sportág a világ számos országába eljutott.

Nevét a 90%-ban nitrometánból és metanolból álló, igen gazdag levegő-üzemanyag keverékről kapta, amely az autók 11 000 lóerős motorjait hajtja (ez tíz Forma-1-es autó együttes teljesítményének felel meg). A top fuel dragsterek másodpercenként 11 gallon üzemanyagot fogyasztanak - ugyanolyan gyorsan, mint egy Boeing 747-es sugárhajtású repülőgép, csakhogy a dragsterek motorja négyszer hatékonyabb! Az egyenesben egy top fuel dragster a leggyorsabb Bugattit vagy Porschét is maga mögött hagyja - ez nem is verseny. A top fuel dragsterek negyed mérföldes rekordja hihetetlen 3,6 másodperc!

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

21 170 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 106 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Ha te is rajongasz a drag racingért és a gyors autókért, akkor a UGEARS Dragster mechanikus modell pontosan neked való! Ez a modell autentikus megjelenést kölcsönöz neked a top fuel dragsterek világából, miközben egyben egy fantasztikus építőjáték is. Az összeszerelés becsült ideje 8 óra, így szórakoztató és kihívást jelentő kikapcsolódást biztosít minden korosztály számára. A modell mérete 15.3*4.7*5.1 in (39*12*13 cm), és összesen 321 alkatrészből áll, amelyek segítségével egy valóban élethű és működőképes dragstert építhetsz.

A UGEARS Dragster mechanikus modell nem csak egy fantasztikus játék, hanem egyben egy izgalmas ajándék lehet minden autórajongó vagy építőjáték szerelmese számára. A modell méretei ideálisak arra is, hogy bemutathasd a munkádat a barátaidnak vagy családtagjaidnak, akik biztosan meg lesznek lepve az eredményen. A modell méretei miatt könnyű tárolni, így az építés után sem kell aggódnod, hogy hova fogod tenni a modellt.

A UGEARS Dragster mechanikus modell egy haladó szintű játék, így a kihívást kedvelő játékosoknak készült. Azonban az összeszerelési útmutató lépésről lépésre mutatja be, hogyan kell összerakni a modellt, így akár kezdő játékosok is élvezhetik az építést. A modell ajánlott életkora 14 évtől felfelé, és az összeszerelési folyamat során a játékosok fejleszthetik a problémamegoldó készségeiket és a kézügyességüket.

A UGEARS Dragster mechanikus modell megnyerte a Best Model kategóriáját a 2020-as Toy Award-on, ami bizonyítja, hogy ez egy fantasztikus játék, amelyet érdemes kipróbálni. A modell nem csak szórakoztató, de egyben tanulságos is, mivel megtaníthatja a játékosoknak a drag racing világát és a top fuel dragsterek működését.

Ha szeretnél egy valóban izgalmas játékot, amelyben a technológia, az erő és a sebesség megtestesül, akkor a UGEARS Dragster mechanikus modell a tökéletes választás számodra. Fedezd fel a drag racing világát egy fantasztikus játék segítségével, és építsd meg saját top fuel dragsteredet!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121485
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57329
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló