40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

UGEARS Pickup (Lumberjack) mechanikus modell
UGEARS Pickup (Lumberjack) mechanikus modell
27 210 Ft

UGEARS Pickup (Lumberjack) mechanikus modell

UGEARS Pickup (Lumberjack) mechanikus modell
UGEARS Pickup (Lumberjack) mechanikus modell
UGEARS Pickup (Lumberjack) mechanikus modell
UGEARS Pickup (Lumberjack) mechanikus modell
Pickup (Lumberjack) mechanikus modell
Modell mérete: 12.4*5.4*4.6 in (31.6*13.8*11.8 cm)
Csomag mérete: 14.9*6.7*1.3 in (37.8*17*3.4 cm)

Alkatrészek száma: 1 db: 460
Az összeszerelés becsült ideje: 8 óra
Szint: Haladó

Ez a régimódi teherautó biztosan szép látványt nyújt, de nem csak a látvány kedvéért készült. Az Ugears Pickup Lumberjack egy dolgozó teherautó, aminek dolga van, mégpedig fát (vagy szénabálákat, vagy munkaszerszámokat - bármit, amit csak el tudsz képzelni) szállítani! A népszerű 1959-es Chevrolet 3100 alapján készült barkácsfából készült modell 1 m x 7 mm-es rugós motorral rendelkezik (ugyanazzal, mint a nagy teljesítményű Ugears Drift Cobra), amely lehetővé teszi, hogy a Pickup akár 6 métert is haladjon, és 400-450 g súlyú rakományt szállítson a platón. A tekerőgomb stilizált, hogy hasonlítson a motorháztetőből előbukkanó egyedi, nyitott tetejű légszűrőre. Emeld fel a motorháztetőt, hogy felfedd a gyönyörű V8-as motor tüzelését!

A Pickup Lumberjack 3 üzemmóddal rendelkezik: R (hátramenet), N (semleges), D (előre). A rugó energiája egy fogaskerék-készletbe kerül, hogy növelje a sebességfokozatot, a sebességváltón keresztül, majd a hajtótengelyre, a differenciálműre és a hátsó tengelyre. A teherautó platóján található Start/Stop mechanizmus lehetővé teszi a teherautó parancsra történő indítását. Mivel ez az Ugears, és mivel szeretünk azokra az apró, szeszélyes részletekre összpontosítani, amelyek egy modellt kivételessé tesznek, az ülések alatt egy kis inga szimulálja a teherautó erős motorjának rázkódását. A hajlított rétegelt lemez gyönyörű vonalakat és 1950-es évekbeli stílust kölcsönöz a modellnek. A Pickup ajtajai kívülről és belülről is nyílnak, a hátsó ajtó pedig lehajtható. Az első kerekek a kormánykerék segítségével elforgathatók és rögzíthetők a kecses kanyarodáshoz. A Pickup Lumberjack első és hátsó rugós felfüggesztéssel is rendelkezik, hogy ne pattogjon túl sokat az országutakon.

Ajánlott korosztály
8 éves kortól
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Videós játékbemutató
Rendelhető

Raktáron, szállítás 1 munkanap
* 13-óráig megrendelt terméket másnapra kiszállítjuk


 

Rendelhető: 2-4 munkanap
* A megrendelt terméket 2-4 munkanapon belül szállítjuk

A termék jelenleg nincs raktáron. Amennyiben rendelhető és van „kosár gomb” meg tudja rendelni mert hamarosan a raktárunkban lesz (1-2 munkanap).

27 210 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 136 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek
Az Ugears Pickup (Lumberjack) mechanikus modell azoknak szól, akik szeretik a kihívásokat és a barkácsolást. A modell összeszerelése körülbelül 8 órát vesz igénybe, de a végén egy fantasztikus, működő teherautót kapunk, amely akár 6 métert is képes megtenni és akár 450 g súlyú rakományt is szállíthat a platón. Az Ugears Pickup (Lumberjack) modell egy haladó szintű modell, amelynek összeszerelése nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a kézügyességet és a problémamegoldó képességet is.

A modell mérete 12,4 * 5,4 * 4,6 hüvelyk (31,6 * 13,8 * 11,8 cm), így könnyen elfér a polcon vagy az asztalon. Az alkatrészek száma 460, így az összeszerelés során rengeteg részletre kell figyelni. Az Ugears Pickup (Lumberjack) modell ajánlott életkora 14 évtől, és legalább 1 játékos számára alkalmas. A játékidő a modell összeszerelési idejétől függ, de az elkészült modell garantáltan hosszú órákra elszórakoztatja majd a játékosokat.

Az Ugears Pickup (Lumberjack) modell rengeteg díjat nyert az évek során, és nem véletlenül. A modell nem csak fantasztikusan néz ki, hanem működő mechanikával is rendelkezik, így valóban életre kel a játék során. Az Ugears Pickup (Lumberjack) modell nem csak egy játék, hanem egy élmény, amely segít a játékosoknak kikapcsolódni és kikapcsolódni a mindennapokból. Ha szereted a barkácsolást és a régi idők autóit, akkor az Ugears Pickup (Lumberjack) modell az Ön számára készült. Rendelje meg ma még az Ugears Pickup (Lumberjack) modellt, és élvezze a barkácsolás és a játék izgalmát!
Adatok
Márkanév
Ugears
EAN
4820184121430
Szállítási költség
1090
Cikkszám
57323
Bemutató videó

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló